Utrolig god mat! Vi angrer på at vi ikke dro her tidligere .... alt var bra, ingenting å klage på
45–49 av 842 anmeldelser
God sushi men biffretten var alt for sterk til å være medium. Maten kom veldig fort og hyggelig betjening. Aperol Spirit drinken er virkelig å anbefale der!
Ligger helt på starten av Aker Brygge og har hyggelige priser.
Maten var fantastisk og kom lynkjapt. Hyggelig betjening. Fin restaurant med god avstand mellom bordene.
Har spist her ved flere anledninger, både i forbindelse med jobb (hvor hele andre etasje var holdt av), samt med venner og familie. Servicen kan noen ganger være litt treg, men maten er upåklagelig. Mye deilig asiatiske smaker, anbefaler spesielt thai-salaten med kylling og nudler, samt aubergine chips som forrett. Finnes og mange gode glutenfri alternativer. Anbefales.
Veldig god mat. Faktisk, mangosalaten er den beste salaten jeg noen gang har spist. Anbefales !! Satt fra 20:30-00:00. Masse gode småretter og drinker. En flott datenight <3