Asia ligger plassert som en av de første restaurantene på Aker Brygge. De har en stor uteservering, i tillegg til to etasjer innendørs. Maten som serveres er som navnet tilsier asiatisk, og de kaller det selv et «flørtende spiseri» basert på minneverdige måltid de har hatt på reiser i Østen. Og her lykkes de godt. Mye spennende på menyen, retter som man ikke får andre steder, en slags crossover fra ulike land. For min datter som er vegetarianer, er dette en av favorittstedene, da de kan tilby mye spennende for også denne gruppen med kunder.
Vi var innom for lunsj, og vi bestilte thai mango taquitos, puffed rice crackers, green bean tempura roll og sweet’n sour stirfry pork. Rettene var både en fryd for øyet og ganen. Smakfullt og vellaget. Det eneste som ikke falt helt i smak var at tempura rollen hadde for markant trøffelsmak, men dette er jo individuelt. Ellers fikk vi en god mottakelse og god service under hele måltidet. Maten ble bestilt via QR kode, men vi fikk god oppfølging underveis.
Dette stedet kommer vi tilbake til.