“Pent anrettede retter.”

ASIA
Vurdert som nr. 127 av 2 110 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Taste the east Vi har reist Sørøst-Asia på kryss og tvers og spist rettene fra mange ulike kjøkken. Nå gir vi deg noe av det beste vi fant: Det eksotiske krydderet, kokos, lime, chili, sitrongress, nudler, curry, wok og pho. Vi krysset grensene og kjøkkenet vårt skal gjøre det samme. A food flirt I tillegg til maten, er vi fascinert av måten asiatene spiser på. Ikke en stor hovedrett på en flat tallerken, men mange små retter i boller, skåler og på fat slik at alle kan smake på alt hvis de vil. Da blir det fristende å pirre smaksløkene med noe du ikke har spist før. Så kan smaken avgjøre om det kun ble en flyktig flørt eller begynnelsen på noe varig. Rice’n shine I store deler av Asia spiser du aller best når du velger et lite kjøkken eller en bod ute på gaten. Der eierne har vært grytidlig på markedet og funnet de ferskeste og beste råvarene. Der de lager maten på opprinnelig og lokalt vis, og serverer den med stolthet og et smil. Ingen høye kokkehatter, men fantastisk gode retter som du kjenner i munnvikene. De trekker oppover. Dette er stemningen vi har som inspirasjon på ASIA.
Anmeldt 21. august 2022

Vi spiste lunch på uteserveringen, og det er et sted med god atmosfære. Vi bestilte 4 forskjellige retter, og alle rettene så veldig lekre ut. Min bao bun var veldig god, og jeg hadde inntrykk av at mine 3 venner også var godt fornøyd med maten sin. Forholdsvis små porsjoner, men gode priser. Servicen var helt grei, men upersonlig.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Ingeborg56

Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Tok en rask lunch her etter å ha gådd forbi her flere ganger. Valgte oss ut hver vår suppe og de smakte helt himmelsk🤤🤤🤤 nydelig mat og en flott meny med masse godt. Prisene er også helt ok i dette området 😊 anbefaler å sjekke dette ut
Trivelig betjening og flotte lokaler på Aker Brygge

Dato for besøk: august 2022
Takk, 859j_rgene
Anmeldt 24. juni 2022 via mobile enheter

Fredag ettermiddag, kveld, solfylt Oslo, mange ute. Vi er 10 pers, stiller oss i kø. Vi ønsker å sitte ute, får beskjed om at vi må vente en stund. Helt i orden. Vi blir spurt om vi har bestilt. Svarer nei, vi får ikke bestilt bord til uteservering. Etter en liten stund kommer det servitør og informerer om at de ikke har plass til oss, fordi de ikke har et bord til ti. Vi sier vi kan vente og foreslår at det kan slås sammen to bord. Får til svar at det blir veldig vanskelig og ikke går. Altså Asia: vi gikk og kommer aldri tilbake. Lykke til med den behandlingen av kunder😂

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Beate H
Anmeldt 19. juni 2022

Var så dum at jeg bestilte sushi her....fy søren så trist opplevelse. Rett og slett smakløs sushi....

Dato for besøk: april 2022
Takk, Titti87654
Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Under middels service. Under middels mat. Fritert blekksprut var godt da. Lite fristende desserter. Typisk restaurant som vel har kunder uansett og ikke bryr seg om service. Kommer ikke igjen.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, agnete g

Reisende som så på ASIA, så også på

Har du vært i ASIA? Del dine erfaringer!