Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat!”
Anmeldelse av Delicatessen Majorstuen

Delicatessen Majorstuen
Vurdert som nr. 139 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 22
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Kjempegod mat og spennende utvalg. Mye folk, og føltes litt trangt. Men ikke annet å forvente en lørdag kveld. Servitøren var litt uoppmerksom, men alt i alt var vi godt fornøyd med besøket!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Ingunn K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnaNorderhaug, Kundeansvarlig på Delicatessen Majorstuen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei Ingunn

Takk for fin tilbakemelding, velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (217)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 217 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Vi valgte Delicatessen til vår julemiddag. Energisk sted, mye folk og godt egnet for et bordskifte med godt selskap og god mat. Servitørene var oppmerksom, fulgte opp bordet vårt godt. Anbefaling på vin til tapasen falt i smak hos alle. Og, maten da - ta turen dit, de leverer veldig bra!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 687bentel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
annanorderhaug, Kundeansvarlig på Delicatessen Majorstuen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei

Takk for hyggelig tilbakemelding, det varmer et servicehjerte. Vi tar med inspirasjonen en slik tilbakemelding gir videre.

Velkommen tilbake!

:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har vært på Delicatessen et par ganger (også med et par års mellomrom), og jeg er like fornøyd hver gang. Hadde min første opplevelse med (stekt) chorizo her, og jeg elsket det. Jeg er også spesielt glad i chevre salaten. Nam! Det er trangt mellom bordene, men ellers er alt annet bra.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, jws_travel_journal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
annanorderhaug, Kundeansvarlig på Delicatessen Majorstuen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei

Takk for hyggelig tilbakemelding, det varmer et servicehjerte.

Velkommen tilbake!

:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018

Helt OK mat, men ikke spes spennende. God service. Trangt lokale med dårlig akustikk. Hvorfor er det musikk i bakgrunnen som ingen hører?

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sim2e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Vi var to familier a to voksne og et barn på 10. Trangt lokale og bordet var litt for lite for oss fem. Mye støy i lokale gjorde opplevelsen lite trivelig. Vi bestilte forskjellige tapasretter hvor villrejer og kongekrabbe ikke var noe å skryte av. Smakte ikke noe som helst relatert til sjøen. Kjøttboller, and og asparges var greit. Vi vil nok besøke restauranten igjen men kanskje et annet sted en annen dag enn fredag.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, torunnf504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
annanorderhaug, Kundeansvarlig på Delicatessen Majorstuen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei Torunn

Takk for din ærlige tilbakemelding.

Vi jobber alltid med å forbedre oss der det er mulig og tar kritikken til etterretning.

Vi håper at du til tross for å ha hatt en dårlig opplevelse er villig til å prøve oss igjen.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Delicatessen Majorstuen, så også på

 

Har du vært i Delicatessen Majorstuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din