“Bortgjemt juvel”
Anmeldelse av Kolonialen

Kolonialen
Prisklasse: kr 1 124 - kr 5 621
Kjøkken: Latinsk
Beskrivelse: Tukthuset Matbar , Latinamerikansk kjøkken og bar i Oslos hjerte,vi serverer middag fra Mandag til Lørdag . Lørdager har vi Sábado Social med Levende musikk og Brunsj.
Anmeldt 28. april 2019

Behagelig rolig og utmerket mat. Veldig bra service og guiding MHP vin og meny. Alt stemte og alle var fornøyd!

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Setteren

Anmeldt 2. oktober 2018

Engelsktalende personale,irriterende å ikke kunne snakke norsk når man går på restaurant i sitt eget land.Rådyr rødvin,160 kr for et glass!! Kun flaskeøl og en type fatøl ukjent merke for mitt vedkommende..Dyr mat og lite.Spiste kun en liten boks (ja rett fra boksen) sardiner for 130 krDe smakte forøvrig bra..Stolene var ikke særlig gode og sitte på,i tillegg var det problemer med å både åpne og lukke døra,så vi måtte ta på oss yttertøyet tilslutt.Blir nok ikke flere besøk hit for min del.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Dorthea N
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Generelt høyt nivå på maten. Denne restauranten har gode kokker. Bra priser!God anderett som var flott presentert. Utsøkt entrecôte og bernaisesaus. Nydelig biff, kanskje Litt mye fett på stykket jeg fikk for noen, men for min del passet dette bra da gav nydelig og rik smak. Jeg skjønner hvorfor de har Michelin plate anerkjennelse og basert på mitt første besøk fortjener de bedre plassering på TripAdvisor. Et funn på Bislett! Gleder meg til neste gang!

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, jono783
Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Kolonialen leverer alltid - og det var ekstra hyggelig med vinbonanza og super pris på veldig god vin! Maten er også svært god - og atmosfæren er avslappet og hyggelig. Anbefales!

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Camilla S
Anmeldt 25. april 2018

Dette var gjennomført en hyggelig stund. Vi ble tatt på alvor og alle våre behov ble ivaretatt. Nydelige viner, fantastisk mat og superb service. En hyggelig "reiseopplevelse".

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, nicolay434

Reisende som så på Kolonialen, så også på

Har du vært i Kolonialen? Del dine erfaringer!