“Koselig sted ”
Anmeldelse av Kolonialen

Kolonialen
Prisklasse: kr 1 071 - kr 5 357
Kjøkken: Latinsk
Beskrivelse: Tukthuset Matbar , Latinamerikansk kjøkken og bar i Oslos hjerte,vi serverer middag fra Mandag til Lørdag . Lørdager har vi Sábado Social med Levende musikk og Brunsj.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Koselig sted i lite trafikkert gate, veldig hyggelig betjening, spiste entrecôte , den var helt grei, finnes bedre i byen. Men sitronterta derimot👌🏻

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Ewi_aleina

1923 av 185 anmeldelser

Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Vi har vært her før, og gikk her kanskje med for store forventninger. Det ble dessverre en skuffelse. Vi startet med litt bobler. De kom raskt og smakte utmerket. Som forrett ville vi forsøke litt sjømat. Vi fikk en slags suppe med kamskjell. Kamskjellene var greie nok, men suppen var ganske smakløs. Som hovedrett bestilte vi henholdsvis skrei og entrecôte. Fisken var for mye kokt, og kjøttet i entrecôten var trevlete og Ikke av god nok kvalitet. Glasset med hvit vin til fisken passet godt, og den røde vinen til kjøttet var god, men det var jo maten vi kom for. Skal stedet beholde sitt gode ry må kjøkkenet skjerpe seg.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, arnes784
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Kjempe hyggelig restaurant med avslappet stemning. Veldig god mat og hjelpsom og kunnskapsrike ansatte. Ble servert nydelig vin som matchet maten perfekt. Anbefaler stedet for business møte, møte med venner eller date.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, tritratri
Anmeldt 1. november 2019

Enkelt rustikk interiør, varm velkomst. Stille på ukedagen vi var der men har forstått det kan være fullt på andre.

Fordrinken kom på et blunk, og menyen var grei og oversiktlig. Gode vinforslag til både for- og hovedretter.

Maten var pen å se på, ikke for fancy, og meget smakfull. Kveita var utsøkt.

Desserten var ikke helt 100 men resten bra.

Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Leon_Norway
Anmeldt 28. april 2019

Behagelig rolig og utmerket mat. Veldig bra service og guiding MHP vin og meny. Alt stemte og alle var fornøyd!

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Setteren

Reisende som så på Kolonialen, så også på

Har du vært i Kolonialen? Del dine erfaringer!