Veldig lovende men falt fullstendig igjennom på hovedretten. Vi bestilte PREMIUM entrecôte som det sto på menyen. Den var helt umulig å skjære igjennom. Tre personer bestilte denne retten og ingen klarte hverken å skjære eller tygge igjennom kjøttet. Beskjeden vi fikk sa vi sa ifra på en hyggelig måte var at det var «risikoen vi tok» ved å bestille entrecôte!!! I tillegg PREMIUM entrecôte slik det står på menyen. Vi fikk tilbud om en annen rett siden de ikke hadde mer entrecôte igjen. En av oss valgte et andebryst som var nydelig. Kokken kom med anden og beklaget entrecôtene. Da vi fikk regningen betalte vi for to entrecôte og én and. Altså intet avslag. Utrolig skuffende. Man kan ikke si at kunder løper en risiko ved å bestille entrecôte. Nei, dessverre, kommer ikke tilbake. Går heller på Le Benjamin for eksempel igjen og igjen og igjen. Eller Feinsmecker.