Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best restaurant i Norge ”
Anmeldelse av Vaaghals

Vaaghals
Vurdert som nr. 80 av 1 591 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

For en magisk kvelden
Finnes ikke ord i ordboka som kan beskrive i 100% hvordan opplever man både mat , drikke og hele atmosfæren på Vaaghals
Norske mat på sin beste !! Lokalen hvor både lukt av maten og utstiling av selve lokalen gir deg orgasmen i alle sanser...
Perfekt både for Julebord , kvelden med venner og ikke minst for spektakulære dater❤️

Dato for besøk: november 2018
Takk, rafalp1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (418)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5256 av 418 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2018

Fra du går inn døra blir du tatt godt vare på. Utrolig mat, viner som passet godt til. Profesjonell og hyggelig service. Alt stemmer, selv de små detaljene er på plass. Vi spiste 7 retters "Skifte" med full vinpakke. Vi satt tilbords fra syv til ett. Koste oss veldig. Anbefales, verdt om omvei for å få det med seg.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Erling L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

For det første fikk vi det dårligste bordet i hele restauranten, helt oppå arbeidsstasjoner til servicepersonalet. For det andre var det sikkert i hvert fall 15 henvendelser om "maten smakte". Skikkelig irriterende. Servitøren som hadde bordet spurte om "maten smakte" for hver rett (8 retter). Og sa "tusen takk" når vi bekreftet. I tillegg var flere andre kelnere Bortom og spurte om det sammeJeg tenker at når man mener å ha en gourmetrestaurant, så SKAL maten smake. Servitøren skal ikke stresse gjestene med hele tiden å spørre. Vi var to par som pratet hyggelig sammen, og ugreit å bli avbrutt hele tiden.
Maten var veldig bra, både på smak og presentasjon, sjefskokken kom og hilste på, det er alltid hyggelig.
Så brems ned stresset fra servitører til gjester, og fortsett å server god mat. Og ikke gi gjester den dårlige bordplasseringen (vi prøve å bli flyttet, bestilte bord ca. to måneder før besøket, men fikk altså restaurantens dårligst plasserte bord, ikke bra!).

Dato for besøk: november 2018
Takk, 365gerdl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Har alltid vært nysgjerrig på hva Brimien har fått til i Oslo og om det leverer, og ja dette var en positiv opplevelse. Stor fokus på lokale råvarer , ekte mat uten for mye fiks fakserier slik vi møter det på Lom. Jeg og min kollega kom sent og de sammensatte menyene ble rett og slett for mye så vi fikk sette sammen en forrett og en hovedrett av de sammensatte menyene. Perfekt stekt torsk med godt tilbehør og en fantastisk saus til forrett samt kalvebrissel med potetpuré rødvinsaus og ovnsstekte pastinakker ble en veldig hyggelig smaksopplevelse. Vaaghals anbefales, obs bestill bord stedet er populært.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 99vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Fire til bords. Vi bestilte diverse retter som tapas. Vi sa vi hadde litt dårlig tid, og det tilpasset de serveringen til. Noen av rettene var utrolig gode. Andre var midt på treet. Jeg har sett på anmeldelser før, at man irriterer seg over at betjeningen for hver rett kommer og spør hvordan det smaker. Det opplevde vi også som irriterende.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bjornhaugan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vaaghals, så også på

 

Har du vært i Vaaghals? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din