“3 retters middag, super god høst meny.”
Anmeldelse av Vaaghals

Vaaghals
Vurdert som nr. 67 av 2 110 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 18. september 2022

Vi var 9 personer til bords og fikk en komponert 3 retters meny med 3 «smaksopplevelser» i tillegg mellom rettene.
Nye spennende smakskombinasjoner med anbefalte viner var svært godt. 👍👍
Er du ute etter en traust biff med bernaissaus ikke går her.
Vi kommer garantert tilbake til Vaaghals.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 708bjarneh

Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Beste måltid på lang tid. Hyggelig servering. Veldig god stemning. Trivelige og fine lokaler. Kjekt å komme tett på kokkene som jobber i et åpent kjøkken.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Voyager35112836072
Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

En veldig god restaurant opplevelse i Oslo. God service og et ekslusivt preg over restauranten. Veldig gode smakskombinasjoner, pent dandert og kombinert med passende vin til de ulike rettene.

Dato for besøk: august 2022
Takk, jonathanaL9384XV
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Dette skulle være en hyggelig familiemiddag, uff. Servicen sto helt til stryk. Her var mye feil:
De serverte vin til en under 18 år ( hun drakk den selvfølgelig ikke). En vegetarianer fikk ikke noe alternativ til kjøttbiten. Jeg prøvde å få kontakt med kelner for påfyll av kaffe fire, fem ganger uten å få kaffen.
Kelneren krevde surt og høylytt oppmerksomhet for å fortelle om retten, han fortalte kun om vinen. Halvparten av oss ønsket ikke vin, men alkoholfritt;- vi fikk ikke mulighet til å velge alternativ drikke. I stedet fikk vi noe utlevert som minnet om bringebærsmoothie, det høyner ikke akkurat maten.
Før vi var ferdige med måltidet startet en voldsom utvasking av kjøkkenet, vi satt rett ved siden av, og dette forstyrret oss veldig og ødela stemningen. Til slutt slukket de lyset på kjøkkenet, det ble ganske mørkt hos oss. Vi undret oss;- gjelder ikke de vanlige gjestfrihetstaktene der man ikke rydder av og i hvertfall ikke slukker lyset før gjestene har spist ferdig for restauranter med stjerne?
Toppen av total mangel på service var beskjeden om at regningen som ble på nærmere 20 000, ikke kunne deles opp;- en av oss måtte ta hele regningen.

Jo finere restaurant, jo mer mangel på service?
Et godt råd; skygg unna Vaaghals!

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, jorunnfjellstads
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte 8 retters meny. Var meir enn nok mat. Samtlege vart stapp mette. Det kostar, men du får store mengder mat og mat med mange gode smakar. Servitøren var morosam og venleg som ein kan forvente så det er eit stort pluss. Alt i alt fantastisk.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jørgen T

Reisende som så på Vaaghals, så også på

Har du vært i Vaaghals? Del dine erfaringer!