Dette skulle være en hyggelig familiemiddag, uff. Servicen sto helt til stryk. Her var mye feil:
De serverte vin til en under 18 år ( hun drakk den selvfølgelig ikke). En vegetarianer fikk ikke noe alternativ til kjøttbiten. Jeg prøvde å få kontakt med kelner for påfyll av kaffe fire, fem ganger uten å få kaffen.
Kelneren krevde surt og høylytt oppmerksomhet for å fortelle om retten, han fortalte kun om vinen. Halvparten av oss ønsket ikke vin, men alkoholfritt;- vi fikk ikke mulighet til å velge alternativ drikke. I stedet fikk vi noe utlevert som minnet om bringebærsmoothie, det høyner ikke akkurat maten.
Før vi var ferdige med måltidet startet en voldsom utvasking av kjøkkenet, vi satt rett ved siden av, og dette forstyrret oss veldig og ødela stemningen. Til slutt slukket de lyset på kjøkkenet, det ble ganske mørkt hos oss. Vi undret oss;- gjelder ikke de vanlige gjestfrihetstaktene der man ikke rydder av og i hvertfall ikke slukker lyset før gjestene har spist ferdig for restauranter med stjerne?
Toppen av total mangel på service var beskjeden om at regningen som ble på nærmere 20 000, ikke kunne deles opp;- en av oss måtte ta hele regningen.
Jo finere restaurant, jo mer mangel på service?
Et godt råd; skygg unna Vaaghals!