“Veldig god mat”

Vaaghals
Kjøkken: Norsk
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 27. november 2023 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 10, og fikk en god tastingmeny med tilhørende vin. Munnfullen det startet med var deilig, og kunne gjerne vært større. Fisken med byggryn risotto smakfull og perfekt. Kalven var så mør at den nærmest falt fra hverandre. Kjempe gode retter. Syntes desserten var kjedelig hvor det meste smakte likt. Vinene som var satt sammen til menyen passet veldig godt. Trivelig betjening.

Dato for besøk: november 2023
Takk, HegeNilsen

Anmeldt 3. november 2023

Vi holdt et lukket selskap og havde en supert aften, med god betjening, fantastisk mat og flott lokale med utsikt til byen. Anbefales !

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, mie D
Anmeldt 2. november 2023 via mobile enheter

Kjøpte 8 retters meny med vinpakke. Alt fungerte helt topp helt til kjøttrett ble servert - lammemørbrad og lår. Mørbrad ble servert av stekegrad: rå og sausen var alt for salt. Vi sa i fra til vår hyggelige servitør, og fikk beskjed om at vi kunne få et stykke tørrmodnet entrecôte i stedet. Det takket vi ja til og stor ble skuffelsen da det viste seg at denne også hadde stekegrad: rå. Det vil si at om kjøttet hadde fått nok hviletid etter steking så hadde dette gått bra. Vi brukte noen tusenlapper på Vaaghals denne kvelden, men dessverre så ødla dette mye.

Dato for besøk: november 2023
Takk, 205lailag
Anmeldt 7. oktober 2023 via mobile enheter

En fryd å ha med seg utenlandske kolleger på middag her, alt stemte med tanke på mat og drikke, og service vare veldig bra. Vi gikk for 8-retters, og gikk gode og mette derifra. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 47henningl
Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Veldig gode råvarer, svært god mat med kyndig veiledning på vin til mat. Vi var ikke veldig sultne og fikk satt sammen en kulinarisk passe stor ment for vårt behov med gode viner. Vennlig og gode kelnere sørget for en god opplevelse i casual lokaler! Vi kommer tilbake

Dato for besøk: april 2023
Takk, M5507ZAchristianr

Reisende som så på Vaaghals, så også på

Har du vært i Vaaghals? Del dine erfaringer!