“Fantastisk kulinarisk opplevelse”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 2. mars 2024 via mobile enheter

Vi valgte 8 retters meny med en bourgone til. God veiledning fra kelner og personale. God atmosfære i restauranten. Fra stort til slutt var det en kulinarisk opplevelse, spesielt horn(croasaint) med andeconfefetti og skrei var utrolig godt. Alt i alt en fantastisk opplevelse. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, M5507ZAchristianr

Anmeldt 19. februar 2024

Servicen var upåklagelig, men maten - den sto dessverre ikke til forventninger eller pris. Vi spiste en 4-retters meny, hvor en av rettene (smørbrød) fremhevet seg, og trakk opp opplevelsen. Selv valgte jeg Humlepung fra Aga å drikke, mens samboere min valgte en rødvin. Aga cider leverer alltid (anbefaler produkter fra denne ciderprodusenten!), men det er maten som skal bedømmes her og ikke drikken. Kanskje forventningene var for høye, med tanke på hvem som står bak restauranten, men vi ble enige om 6-7 på en skala fra 0-10.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, MrKarlaug
Anmeldt 14. februar 2024

Vi var en gjeng fra jobben, som dro ut for å spise. Vi er 7 forskjellige mennesker og alle var over seg av lykke etter en deilig 4-rettes middag. Deilige norske rådvarer, som var satt sammen i en god kombinasjon. Kan helt klart anbefales og skal helt sikkert tilbake dit igjen :-)

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, kjersticamilla
Anmeldt 10. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk lokale norske ingredienser tryllet sammen til en gastronomisk opplevelse
Kunstnerisk satt sammen meny
Meget bra🌹🌹🇳🇴🇳🇴

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Ann-Jeanette M
Anmeldt 30. januar 2024

Vi ville ha en god biff denne kvelden, og det fikk vi til gangs - tørrhengt i flere uker - en av de beste jeg har smakt i Oslo noensinne, med nydelig tilbehør. Men regn med at det koster litt; det synes også i den omfattende vinlisten, der det bare er en liten prosentdel som har 3 siffer når pisen listes i norske kroner. Hyggelig atmosfære, utmerket plassering.

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, 12_geh

Reisende som så på Vaaghals, så også på

Har du vært i Vaaghals? Del dine erfaringer!