“Dårlig kundeopplevelse”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 5 uker siden via mobile enheter

Elendig service. Klager på hovedretten. De gadd ikke å gi tilbakemelding engang. Når vi skulle betale begynte servitøren å diskutere med oss og mente maten var helt grei side de hadde styr på en kjøtt bit på kjøkkenet.
To av oss måtte skjære vekk 40 % av maten. Jeg går ikke på på Resturant for de den er kjent. Jeg ønsker en god matopplevelse. Jeg ønsker å bli tatt på alvor når jeg klager. Ikke oversett som jeg gjorde her.

Dato for besøk: januar 2025
Takk, Tor Ingar N

Anmeldt 15. desember 2024

18. januar 2024. Vi var tre personer til lunch, det var kun gjester ved et par andre bord. 2 av 3 torske fileter var både rå og kalde (!?). Det ble klaget på og vi fikk etterhvert servert 2 nye. Vi fikk ikke spist sammen. Slike steder besøkes ikke igjen.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Even H
Anmeldt 30. november 2024 via mobile enheter

Vi var 6 personer. Fikk et rundt bord ved vindu, meget bra plassering.
Maten var en smaksopplevelse vi sent vil glemme, lokale råvarer.
Bunnsolid restaurant som er verdt et besøk.

Dato for besøk: november 2024
Takk, evachristinh
Anmeldt 22. september 2024

Vaaghals leverer en utmerket restaurantopplevelse.

Oppsummert:

+8-retteren byr på veldig mye mat og er verdt pengene

+Det brukes flere læringer som servitører, hvilket er et fint initiativ. De anstrenger seg og leverer bedre service enn norm.

+Svært god mat og variert meny som både bestod av fisk,vegatar, lam og kylling.

Jeg opplevde ikke noe kritikkverdig ved besøket.

Anbefales sterkt 6/6!

Dato for besøk: september 2024
Takk, critical_traveler00
Vaaghals Restaurant, Other på Vaaghals, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2024

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding 🤩

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring, og det er herlig å høre at vår signaturmeny Vaaghalsskifte i 8 serveringer falt i smak og at du opplevde at servicen var så bra. Vi er glade for at våre lærlinger fikk muligheten til å vise hva de kan, og at de bidro til en ekstra god opplevelse for deg.

Det er alltid hyggelig å få tilbakemeldinger som din, og vi gleder oss til å se deg igjen snart. Tusen takk for anbefalingen.

Hilsen fra hele Team Vaaghals 💛

Anmeldt 21. september 2024 via mobile enheter

Vi var 3 voksne og et kresent barn som spiste lunsj her for å markere en bursdag.

På forhånd hadde vi voksne bestemt oss for en delingsmeny som restauranten har som en del av menyen på lørdager. Til barnet bestilte vi bare brød og smør.
Delingsmenyen var et veldig godt valg. Det både smakte veldig godt og det var veldig hyggelig måte å spise på.
Redtaurenten er flott innredet, og personale er over normalt både hyggelige, kunnskapsrike og dyktige.
Ekstra bonus at kjendiskokk Christer Rødseth kommer ut og snakker med gjestene. Ikke bare på en helt overfladisk måte, men han virker oppriktig interessert i å snakke med kundene.
En delingsmeny er en relativt dyr lunsj, men sammenliknet med hva du får av mat og også opplevelsen i restauranten, er det absolutt verdt det.
Og det kresne barnet? Hun spiste både kyllingleverpaté, eggerøre, potetvaffel og ikke minst fikk hun sin andel av desserten. I tillegg til brød og smør, selvsagt.

Dato for besøk: september 2024
Takk, eirhaa

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at dere hadde en hyggelig bursdagsfeiring og at både maten og atmosfæren falt i smak. Det er ekstra hyggelig å høre at det kresne barnet også fikk prøve så mye godt 😃 Velkommen tilbake - vi gleder oss til å se dere igjen når en ny anledning byr seg.

Team Vaaghals 💛

Reisende som så på Vaaghals, så også på

Har du vært i Vaaghals? Del dine erfaringer!