Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 84
Vis tilbud
Booking.com
USD 90
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
ZenHotels.com
USD 90
USD 82
Vis tilbud
Hotels.comUSD 84
PricelineUSD 90
TravelocityUSD 84
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (894)
Filtrer anmeldelser
894 resultater
Vurdering fra reisende
329
397
116
34
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
329
397
116
34
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 894 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

For første gang har jeg vært på ett hotel uten å snakke med noen, noe som passer meg godt på forretningsreiser.
Sjekket inn på en automat og fikk rom i 3 etg godt unna heisen. Kom tidlig på dagen, å allerede 1300 var det klart for innsjekk.
Rommet var ganske nytt med akkurat det jeg trengte for en natt. Stor seng, fin belysning, flere kontakter for lading av nettbrett og mobil.
En annen ting jeg likte var muligheten for å justere temperaturen på rommet. Supert. Badet var fint og rent.
Oppdaget etter bestilling at det ikke var med frokost på bestillingen, men det er nok av muligheter i området rundt.

Jeg hadde alt jeg skulle på innenfor gangavstand fra hotellet, noe jeg likte godt.

Utsjekk gikk fort og greit på automaten jeg sjekket inn på.

Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 465torh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Valgt grunnet pris og beliggenhet. Tilbyr ikke frokost men enkle ting fra kjøledisk. Hyggelig, rent og enkelt. Heis som er utrolig treig og bråker til å være 2018 kan nok være skummel for de som ikke liker lyder og at det tar litt tid..

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, josteinj281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Rene og romslige rom. Hyggelige folk i resepsjonen. Stort fokus på miljø. De rydder ikke rom eller bytter håndduker hver dag. Du kan kjøpe frokostpakker i resepsjonen og få de hengt på døra. Hvis du ønsker noe annet, finnes det flere frokostalternativer rett utenfor hotelldøra. Lydisolerte vinduer og god ventilasjon. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 374karianneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Vi overnattet en natt på dette hotellet i Oslo. Valgte det grunnet sentral beliggenhet. Rommet var stort og greit, også badet. Rommet vårt vendte ut mot gata og vi hørte trikken og trafikken var veldig støyete. Hotellets senger har så vonde puter, de er alt for høye og harde som stein. Vi kunne ikke ligge med og la de bort. Greit nok for en natt men ikke mer heller.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 973mariannek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018

Hyggelig, hjelpsom betjening.
Praktiske løsninger.
Kort vei til buss,trikk og tog.
Jeg gir ikke full score (4-av 5) pga det kunne ha vært noe bedre renhold.
Her er jeg pirkete, men jeg har ingen grunn til å overreagere. fordi heilheten på rommet var greit nok. og renholdet var av så lite avik at det ikke ble varslet om.
Jeg kaller det hendig uhell, eller et bittelite systemavik.

Jeg kommer heilt klart tilbake for korte opphold.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Bull-Sveen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser