Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 102
Vis tilbud
Booking.com
USD 101
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 102
Vis tilbud
PricelineUSD 101
eDreamsUSD 101
Trip.comUSD 103
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (898)
Filtrer anmeldelser
898 resultater
Vurdering fra reisende
329
399
116
35
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
329
399
116
35
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 898 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020

Nydelig og veldig casuall hotell med bra rom og service, og god pris. Kjempefine rom og lobby. Ville garantert kommet tilbake hit. Anbefaler alle å velge dette hotellet jeg har vært på i mitt liv. Helt topp!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, E-k1123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emelie H, General Manager på Comfort Hotel Xpress Central Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020
Google-oversetting

Hey E-K1123,

Wooah - thank you so much for your kind words. We are thrilled to hear that you loved our hotel and service.

So nice of you to recommend us, nothing better than that. :)

We are looking forward to see you soon again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Mitt favoritt hotell i Oslo. Perfekt beliggenhet, super service som gjør at jeg velger dette hotellet igjen og igjen. Anbefaler rom i 7 etg da alle disse har egen balkong med stoler og bord , de største har også solsenger.
Litt minus at det ikke er kjøleskap på rommet.

Romtips: Ønsker du litt ekstra kos bestill rom i 7 etg
Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, TrineLise70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emelie H, General Manager på Comfort Hotel Xpress Central Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020
Google-oversetting

Hey there TrineLise70.

We love to be your favorite hotel in Oslo - I mean, what more can we ask for then a happy guest that choose us every time while visiting Oslo?! :)

Thank you so much for sharing your red hot tip regarding our top floor - isn't it amazing. A hidden gem we hope more guests discover.

Let us know next time you need to keep anything cold, we have some space in our fridges to store your items for you.

Looking forward to see you soon again! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Som vanlig er jeg meget nøyd med på å bo på det fleste av deres hoteller. På dette stedet er det nært det meste, men allikevel mer enn godt nok.
Perfekt for oss og meg
Kan absolutt anbefale dette stedet. Dog ikke for storfamilien.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Landbrukeren79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emelie H, General Manager på Comfort Hotel Xpress Central Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020
Google-oversetting

Hey Landbrukeren79,

Thank you, we are super grateful for your feedback.

What is better than a perfect match, we hope more people "swipe" to the right on us. :)

Welcome back - hope to see you soon again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Fin kommunikasjon med hotellet på forhånd angående tidlig innsjekk, det gikk raskt i orden. Hyggelig og blid resepsjonist ønsket oss velkommen ved innsjekk og rommet var klart allerede. Rom i 6.etasje, rett ved heisen. Stort og fint dobbeltrom, masse plass. Nytt og fint, flott bad, rent og pent. Grei pris og perfekt beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HegeH82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emelie H, General Manager på Comfort Hotel Xpress Central Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020
Google-oversetting

Hey HegeH82,

Wow, thanks a million - this is means so much to us!
Would recommend you to look at our rooms on the 7th floor - if you would like a private terrace and floor to roof window. :)

Looking forward to have you back with us soon again! :)
Wish you a lovely weekend.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Har bodd her en sel ganger, og trives. Veldig sentral beliggenhet og hyggelig betjening. Men det er alltid noe som ikke virker. Være seg dusjhodet som spruter i alke retninger eller do knappene som ikke fungerer.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emelie H, General Manager på Comfort Hotel Xpress Central Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020
Google-oversetting

Hey Tor_Eivind_67,

Thank you so much for your feedback. We are aiming to make sure everything is in good standard at all time, it seems like we didn't manage to fulfill our goal here - which we are really sorry for.

We really hope you let us know during you next stay if there is anything we can improve.

Wish you a lovely weekend and welcome back to us!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser