j8rn
Larvik, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Be om et rom vekk fra gården. Det hjelper neppe, for det er boring og støy i hele bygget, men...
  • Preferred Hotels
Oppvarmet basseng
0.2 km fra Comfort Hotel Xpress Central Station
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Kom til et skittent rom med matrester under senga. Var ved ankomst heller ikke klar over at det, uten at en betaler et pristillegg, kun blir gjort rent på rommene/byttet håndklær hver 4. dag (det at det ikke tilbys frokost, men at man kan kjøpe frokostpakker i resepsjonen visste vi). Det med rengjøring trekker veldig ned og gjør at vi ikke mener hotellet forsvarer den topp 30-plasseringa det hadde da vi var der.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, bylineh
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Heilt greit hotell med sentral beliggenhet. Litt små rom, men til den prisen var ikkje forventningane så høge. Det selges enkel frukost i respsjon. Alt i alt ein heilt grei plass å overnatte sentralt i hovedstaden. Kort veg til mange sentrale serverdighetar og restaurantar.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Engesund
Anmeldt 8. mai 2022 via mobile enheter

Greit overnattingssted, ikke den store hotellopplevelsen dessverre. Sentralt og lett tilgjengelig. Greit utvalg kioskvarer i resepsjonen, men ingen matservering/frokost osv. Grei bar i resepsjonen med standard utvalg. Anbefales som mellomstasjon, men ikke som utgangspunktet for et lengre opphold i Oslo.

Romtips: Avtal på forhånd at hotellrom er klart, vi måtte vente to timer en lørdag kveld som igjen gjorde at alle byens spisesteder var fulle
Dato for oppholdet: mai 2022
1  Takk, felefrans
Anmeldt 11. april 2022 via mobile enheter

Hotellrommet var rent og ryddig, men opplevde de som tok meg i mot var ikke særlig imøtekommende, og senga var heller ikke noe å skryte av. Badet var også noe kaldt.

Hotellet var likevel svært sentralt, og veldig greit å bo der hvis man skal bare ha en liten holdeplass til videre reise.

Dato for oppholdet: desember 2021
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, grootnissen
Anmeldt 4. september 2021 via mobile enheter

Dette er det hotellet i Oslo jeg har bodd på flest ganger.

Fine og minimalistiske rom med store vinduer og flott baderom. Noen få hotellrom har egen terrasse.

Topp service i resepsjonen. Hotellet ligger sentralt og helt perfekt til i en rolig gate, nær Jernbanetorget og Oslo S.

Romtips: Det er ikke Frukostbuffé på dette hotellet, men i resepsjonen kan en kjøpe matpakker og drikke.
Dato for oppholdet: august 2021
1  Takk, tespeseth