Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vennekveld”
Anmeldelse av Caminito Torshov

Caminito Torshov
Vurdert som nr. 366 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 50 - USD 250
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Et hyggelig, lite sted med koselig atmosfære. Kjempegod pizza. Personalet var imøtekommende og hyggelige, vi koste oss masse.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, oddessey40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 60 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig italiensk pizza. Fine og rene lokaler med greie sitteplasser utenfor. Drar absolutt tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, morteno706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted med god drikke og veldig god pizza. Føler nesten man har vært en liten tur i utlandet etter et besøk her. I dag satt vi ute i deilig kveldssol, men det er også veldig hyggelig inne. De har peroni på fat, som jo gjør seg godt til en italiensk pizza, men den egenimporterte hvitvinen er også nydelig. Absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: juni 2018
4  Takk, 194karid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Anmelder på grunnlag av service, vin, øl og brød med aioli. Super aioli, mye smak, later til å være hjemmelaget og fersk. Brødet var godt og crisp, men kunne nok vært hjemmebakst i stedet. Knallgod olivenolje. Fikk en god økologisk rødvin og Peroni er jo godt. God service og koselig atmosfære, kan ikke be om mer enn det.

Dato for besøk: februar 2018
3  Takk, EmanuelDesperados73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2017

Sikkelig koselig sted. Her har de nydelige empanadas, pizza og alfajores! Min favorittrestaurant i oslo

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 93karinaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Caminito Torshov, så også på

 

Har du vært i Caminito Torshov? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din