“Nydelig mat og fantastisk service”
Anmeldelse av Osteria Della Nonna

Osteria Della Nonna
Kjøkken: Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: 21. August åpner ny restaurant på hotellet under navnet Osteria della Nonna med italiensk konsept som bygger på tradisjoner og matkultur fra Nord-Italia. – Vi skal dyrke rene gode smaker, og har jobbet en stund med konseptet og har stor tro på at dette skal lykkes. Her vil det blant annet bli hjemmelaget pasta og mye mer
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Vi bestilte sjørøye og den vegetarretten som var på menyen. Nydelig smaksammensetning og delikat dandert. Servicen var upåklagelig og kunnskapen om maten var topp. Liten, men variert meny. Vi orket dessverre ikke dessert. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, AnneBFlo
TerjeC24, Leder  på Osteria Della Nonna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2019

Hei Anne,

Takk for din hyggelige tilbakemelding.
Flott at maten falt I smak og servicen var topp!

Ønker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss på Paleo

med hilsen

Anmeldt 27. april 2019

Flott lunsj 24/4, der alle bestilte Paleos Steaksandwich og sjokolade sorbet til dessert.
God mat og god atmosfære i flotte lokaler, sentralt i Oslo.

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, erikerifinform
TerjeC24, Leder  på Osteria Della Nonna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019

Hei Erik,

Takk for din hyggelige tilbakemelding av vår restaurant fra din lunsj forige uke.
Jeg kan friste deg med ny og spennende lunsjmeny fra 2/5

Ønsker deg en fin uke og velkommen tilbake til oss på Brasserie Paleo

med Hilsen

Terje Christensen Food & Beverage Manager

Anmeldt 22. mars 2019 via mobile enheter

Bestilte skrei med rogn på lunsjmeny etter at servitør bekreftet at den kom med rogn.
Fisken ok, men kom skuffende nok ikke med rogn, men svart kaviarlignende tilbehør, noe som ikke forventes når noe omtalees som skrei med rogn.
Sammen med smakløse grønnsaker og uten poteter ble dette en skuffelse.

Takk, arn2le
TerjeC24, Leder  på Osteria Della Nonna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2019

Hei arn2le,

Takk for din tilbakemelding på tripadvisor.

Vi beklager at denne retten ikke sto til dine forventninger om en klassisk skrei med tilbehør.

Siden vi har vår matprofil som er inspirert av Paleo serverer ikke vi poteter og den vanlige rognen som man er vant med til denne retten.
At dette ikke kom klart frem fra den ansatte er bare å beklage fra vår side.

Ønsker deg en fin dag

Med hilsen

Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Liten vinbar men med veldig god service etterhvert og spennende viner med historier. Zalto glass til god vin gjør susen og dette ble en veldig fin vinopplevelse takket være en kunnskapsrik vinsjenker med stil

Takk, 580karib
TerjeC24, Leder  på Osteria Della Nonna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2019

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding av Paleos vinbar.
Vi kommer til og ha en del spennende arrangemneter I vår vinbar fremover så det er bare og glede seg.

Ønsker deg en god helg.

Velkommen tilbake til Paleos vinbar

Anmeldt 18. mars 2019 via mobile enheter

Nok en hyggelig kveld med venner på Paleo. Spiste deilig Piggvar til hovedrett og Brownie m.m. til dessert. Perfekte vinanbefalinger og topp service. Går aldri skuffet fra denne restauranten.

Takk, Vibnord
TerjeC24, Leder  på Osteria Della Nonna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2019

Hei VibNord,

Takk for din anmeldelse av vår restaurant.
Hyggelig og høre at bade mat, drikke og service var topp

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss på Paleo.

med hilsen

Reisende som så på Osteria Della Nonna, så også på

Har du vært i Osteria Della Nonna? Del dine erfaringer!