Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat og service”
Anmeldelse av Aymara

Aymara
Vurdert som nr. 48 av 1 570 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 20 - USD 50
Kjøkken: Søramerikansk, Peruansk, Moderne
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Aymara er ett folk, ett språk, en skrivestil og en region. Dette vil si ett kulturelt mangfold som spenner seg over Andesfjellene og inn i Peru, Chile, Argentina og Bolivia. Hos oss er Aymara en pekepinne til den type av restaurant vi vil drive, folkelig med mangfold i smaker og en pasjon for alt som er Latin-Amerikansk. Vårt kjøkken lager moderne mat som er inspirert av den latin-amerikanske husmannskosten såvel som gatematen og det som skjer på topprestaurantene. Vi opererer med en mindre meny hvor alle rettene er mellomstore og man kan da selv velge om man vil ta en helkveld eller småspise
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig og smakfull mat og gode viner. Veldig hyggelig og behjelpelig service.
Koselig lokale og fin stemning. Kommer veldig gjerne igjen snart.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 236annegrethel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AnnaNorderhaug, Kundeansvarlig på Aymara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding, det varmer et servicehjerte.

Velkommen tilbake til oss :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (397)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5761 av 397 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018

Så vidt jeg vet finnes det ikke mange restauranter med mat fra Peru. Denne er derfor verdt et besøk. Jeg kan anbefale retten(e) "smaken av Peru", da får men litt av hvert fra menyen. Vi hadde en hyggelig kveld på Aymara, dessverre ble det litt krøll med bestillingen vår, så det tok litt tid før vi fikk all maten. dette løste de fint med et glass vin til hver på huset.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hilde D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benjamin B, Kundeansvarlig på Aymara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hei Hilde!

Det gleder oss å høre at maten falt i smak og at det ble en hyggelig opplevelse til tross for litt krøll.
:)

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Herlig og varm atmosfære, fantastisk hyggelig betjening og nyyyydelig mat. Alt til en fornuftig pris. Hva mer kan man forvente? Vi spiste en fem retters smaksmeny. Og for noen smaker! Vi storkoste oss gjennom hele menyen. En kollega valgte vegetar og var superfornøyd! Sjelden har jeg sett og smakt så vellagd vegetarmeny. Når vi i tillegg fikk anbefalt nydelig vin og friske drinker før og etter maten var kvelden fullent. Desserten kommer vi aldri til å glemme og ikke restauranten heller ! Takk for en hyggelig kveld! All skryt til personalet!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, enjoyNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benjamin B, Kundeansvarlig på Aymara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Vi tar motivasjonen det gir i arbeidet med å bli enda bedre!

Velkommen tilbake!
<3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Vi var i Peru i September og ønsket å gjenskape stemningen og ikke minst maten. Maten her leverte over forventningene, det er få retter, men de gir rett stemning og følelse som Peru. Litt små porsjoner, så husk siderett og bestill to retter. Sjokoladen til dessert må du bare prøve! Prisen er det ingenting å si på

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Petrusinthehouse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benjamin B, Kundeansvarlig på Aymara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hei!

Takk for fine ord, vår peruanske kjøkkensjef har som mål å bringe Peru til Oslo.
Hjertelig velkommen tilbake på nyåret når vi skifter meny!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Fant restauranten på tripadvisor og ville gjerne teste den selv. Det er få retter på menyen, og alt vi spiste var utrolig smakfullt og spennende presentert. Servitørene var blide og hyggelige, men glemte to ganger drinkene vi bestilte, men min Cocktail var verdt ventetiden! Det tok litt lang tid mellom forretten og hovedretten, noe spesielt jeg, som ikke bestilte forrett, kjente på. Men alt i alt en flott kveld og god opplevelse.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 468evelynv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Benjamin B, Kundeansvarlig på Aymara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hei Evelyn!
Det gleder oss og høre at maten falt i smak.

Det skal selvfølgelig ikke føles som om det tar lang tid å få mat når en ikke bestiller forrett.
Og vi kan ikke annet enn å beklage at servitørene glemte drinkene.

Vi tar kritikken til etterretning og bruker den til å forbedre oss.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Aymara, så også på

 

Har du vært i Aymara? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.