“På reise i egen by!”
Anmeldelse av Aymara - STENGT

Aymara
Kjøkken: Søramerikansk, Peruansk, Moderne
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Aymara er ett folk, ett språk, en skrivestil og en region. Dette vil si ett kulturelt mangfold som spenner seg over Andesfjellene og inn i Peru, Chile, Argentina og Bolivia. Hos oss er Aymara en pekepinne til den type av restaurant vi vil drive, folkelig med mangfold i smaker og en pasjon for alt som er Latin-Amerikansk. Vårt kjøkken lager moderne mat som er inspirert av den latin-amerikanske husmannskosten såvel som gatematen og det som skjer på topprestaurantene. Vi opererer med en mindre meny hvor alle rettene er mellomstore og man kan da selv velge om man vil ta en helkveld eller småspise
Anmeldt 29. april 2024

Vi tok en sharing meny med vinmeny. Maten var meget god med sør amerikanske smaker. Vår mannlige servitør var helt fantastisk og bidro til god stemning under hele måltidet. Den kvinnelige servitøren gav også meget god servive og informerte godt om hver rett. Lokalet var fullt denne lørdagskvelden og man fikk følelsen av å være på reise i egen by. Jeg kan varmt anbefale Aymara til alle og vi kommer garantert tilbake!

• Atmosfære
Takk, Thomas R

Anmeldt 21. april 2024

Fantastisk restaurant som jeg ikke har oppdaget i hovedstaden før nå! Og dit skal jeg igjen. Trivelig lokale, god service, fantastiske retter og vin. Anbefales sterkt til alle! Passer like fint til 2 stk som til 8 stk. Kokkene tilpasser om det er allergier.

Bord bør bookes.

• Atmosfære
Takk, mb_9845
Anmeldt 20. april 2024 via mobile enheter

Vi hadde set menu med vinpakke i bursdagsmiddag, og det var en opplevelse. Mye gode smaker og spennende retter. Må tilbake hit for å sake på mer av det de har på menyen. Hyggelige ansatte

Dato for besøk: juni 2023
Takk, OdaWil
Anmeldt 6. april 2024 via mobile enheter

Ok lokale, dog mye støy. Få hovedretter. Vi var fire og bestilte fire forskjellige retter, alle rettene ble bedømt som uinspirerte og triste. Betjeningen var blide, men virket å ikke forstå hva det å arbeide som kelner innebar.

Takk, skaufant
Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

Gruppe venner. Veldig god mat og god service trass begrenset stab - noe som innebar litt ventetid. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Hege E

Reisende som så på Aymara, så også på