Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En av topp 5 burgersjapper i Oslo”
Anmeldelse av Grill's Ville

Grill's Ville
Vurdert som nr. 312 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 11 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. november 2018

Klarer å gjøre det Extra av råvarer fra Strøm-Larsens kjøttutsalg. Bra kombinasjoner og tilbehør, men ikke spesielt god service. Dog veldig deilig hamburger!...

Dato for besøk: november 2018
Takk, Jon Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 63 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Spiste classic og kyllingburger. Rask levering, godt og saftig kjøtt og med godt tilbehør. Skulle hatt noen utvalgte øl på flaske.

Dato for besøk: august 2018
Takk, tormodr2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Bestilte burger gjennom foodora. Dette var en skuffende opplevelse. Potetbåtene var slappe, burgerbrødet seig, lite blåost og ikke minst utrolig tørt og ihjelstekt burgerkjøtt. Konsistensen på burgerkjøttet var veldig kompakt, tørt og merkelig. Aprikosbitene var også litt malplasserte. Anbefaler ikke burgere herfra. Oslo begynner å få en del gode burgersteder som jeg heller ville besøkt enn Grill’s Ville. Håper for dems egen del at de tar seg opp, ellers vil de slite med den påtroppende konkurransen.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 228mariellm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Jeg og kjæresten bestilte hver vår Blue Cheese Meny gjennom Foodora. Det var en skuffende opplevelse for begge. Tørt kjøtt, kjedelige fries og lite mat for pengene. Blåmuggosten var derimot av bedre kvalitet, dog den lå ujevnt fordelt på burgerkjøttet, som igjen stiller burgeren dårligere da konsistensen til kjøttet kommer tydeligere fram. God ost veier likevel ikke opp for tørr, kjedelig og lite mat. Dette var 419 kr vi heller skulle ha brukt på ordentlige, saftige burgere.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, MartaI392
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2018

Spiste rask middag her i januar 2018. Maten ble raskt levert og smakte godt. Syns vi fikk mye mat i forhold til prisen - mer mat her enn på flere lignende burgersteder jeg har vært på i Oslo. Hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: januar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, andrebli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grill's Ville, så også på

 

Har du vært i Grill's Ville? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din