“Beste burgere i Oslo!”
Anmeldelse av Grill's Ville

Grill's Ville
Vurdert som nr. 24 av 101 Smått og godt i Oslo
Anmeldt 6. oktober 2020

Beste burgere i Oslo! Jeg har prøvd alle smakene. Min favoritt er Big Cheese med parmesantdressing og pampas med guacamole.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Darer007

Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Ble utrolig overrasket da jeg lette rundt på Foodora etter en digg middag som både var GF og vegetarisk, og fant en BURGER (!!!) jeg enkelt kunne bestille fra Grills Ville. Både burger og brød smakte fantastisk. Tommel opp 🙏

Dato for besøk: august 2019
Takk, Malin I
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Elsker burgerene her!!
Noen av de beste jeg har spist i Oslo. Så her er stamstedet mitt for å bestille burgere!!:)))

Dato for besøk: mars 2019
Takk, cilla09
Anmeldt 30. november 2018

Klarer å gjøre det Extra av råvarer fra Strøm-Larsens kjøttutsalg. Bra kombinasjoner og tilbehør, men ikke spesielt god service. Dog veldig deilig hamburger!...

Takk, Jon Erik B
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Spiste classic og kyllingburger. Rask levering, godt og saftig kjøtt og med godt tilbehør. Skulle hatt noen utvalgte øl på flaske.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, tormodr2015

Reisende som så på Grill's Ville, så også på

Har du vært i Grill's Ville? Del dine erfaringer!