Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste burgere i Oslo!”
Anmeldelse av Grill's Ville

Grill's Ville
Vurdert som nr. 317 av 1 504 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 11 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. oktober 2020

Beste burgere i Oslo! Jeg har prøvd alle smakene. Min favoritt er Big Cheese med parmesantdressing og pampas med guacamole.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Darer007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 65 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Ble utrolig overrasket da jeg lette rundt på Foodora etter en digg middag som både var GF og vegetarisk, og fant en BURGER (!!!) jeg enkelt kunne bestille fra Grills Ville. Både burger og brød smakte fantastisk. Tommel opp

Dato for besøk: august 2019
Takk, Malin I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Elsker burgerene her!!
Noen av de beste jeg har spist i Oslo. Så her er stamstedet mitt for å bestille burgere!!:)))

Dato for besøk: mars 2019
Takk, cilla09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018

Klarer å gjøre det Extra av råvarer fra Strøm-Larsens kjøttutsalg. Bra kombinasjoner og tilbehør, men ikke spesielt god service. Dog veldig deilig hamburger!...

Dato for besøk: november 2018
Takk, Jon Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Spiste classic og kyllingburger. Rask levering, godt og saftig kjøtt og med godt tilbehør. Skulle hatt noen utvalgte øl på flaske.

Dato for besøk: august 2018
Takk, tormodr2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grill's Ville, så også på

 

Har du vært i Grill's Ville? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din