Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok ramen”
Anmeldelse av Monsun Noodlebar

Monsun Noodlebar
Vurdert som nr. 489 av 1 570 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 14 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Trivelig sted som går over i Samvirkelaget. Maten er helt ok den, og vi fikk grei ramen til lunsj. Men matcher ikke Koie på denne retten. Men mye godt på menyen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (173)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 173 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi var 4 personer som spiste middag her. All maten var allergimarkert, noe som var fint. Flere av servitørene snakket engelsk, men det var ikke noe problem. Maten kom fort, og alle var superfornøyde med det de fikk. De skal pluss for egen veganmeny!
Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Maria O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018

Restauranten er 2 i 1, ligger rett utenfor sentrum - gåavstand. Mange gateparkeringer utenfor. Jeg har her to ganger på mitt siste Oslo besøk. Hadde sen middag her med familie. Masse folk en fredagskveld. Servitørene virket veldig stresset. De har presset inn mange border og stoler på et lite område. De glemte måten min. Ventet 10 min ekstra på denne. Vietnamesisk iskaffe var utvannet. Ikke god. Dagen etter var jeg og hadde tidlig middag med noen venner. Mindre gjester, litt bedre service. God mat. Jeg elsker "uvanlig" mat. Gleder meg til å komme innom igjen ved neste Oslo besøk.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vany90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Service var elendig. Vi sa hei til første servitør for å bestille, han gikk forbi og viftet med hånden "ikke nå"! Vi spurte den andre servitrise og hun bare gikk forbi oss uten å stoppe. Servitørene snakker bare dårlig engelsk. De nektet å spørre kjøkkenet om de kunne lage karamell, for de hadde ikke karamellsaus. Men karamell lages enkelt av sukker, vet du...
Maten er god som vanlig, men de må lære å steke tofu, den skal tørkes før den går i panna...

Dato for besøk: september 2018
Takk, AlyosaAnanas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018

Restauranten har et ganske avlangt lokale i det forhenværende samvirkelaget. Har fått det til å virke innbydende og koselig.Maten var svært god, og servicen var det heller ikke noe å si på. Bør prøves av flere!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Monsun Noodlebar, så også på

 

Har du vært i Monsun Noodlebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.