Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super små-mat, men sein betjening.”
Anmeldelse av Monsun Noodlebar

Monsun Noodlebar
Vurdert som nr. 458 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 16 - USD 41
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. januar 2019

Fantastike småretter! Helt vilt gode bao-retter, en vidunderlig goyza og vår - og sommerruller. Vi er ofte her, men velger heller mange småretter enn de store rettene som vi ikke er like begeistra for. Eneste problemet er i helgene, da er kapasiteten for lav, og det er vanskelig å få alle rettene til familien eller vennegruppen samtidig, da kan det gå nesten en time fra den ene får maten til de andre får, og da blir maten kald for den som venter på at alle skal få mat.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Krøll T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 161 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018

Vi velger enda en gang Monsun for lunsj og angrer ikke. Her der det veldig bra mat og hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, petter eilert s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Trivelig sted som går over i Samvirkelaget. Maten er helt ok den, og vi fikk grei ramen til lunsj. Men matcher ikke Koie på denne retten. Men mye godt på menyen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi var 4 personer som spiste middag her. All maten var allergimarkert, noe som var fint. Flere av servitørene snakket engelsk, men det var ikke noe problem. Maten kom fort, og alle var superfornøyde med det de fikk. De skal pluss for egen veganmeny!
Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Maria O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Restauranten er 2 i 1, ligger rett utenfor sentrum - gåavstand. Mange gateparkeringer utenfor. Jeg har her to ganger på mitt siste Oslo besøk. Hadde sen middag her med familie. Masse folk en fredagskveld. Servitørene virket veldig stresset. De har presset inn mange border og stoler på et lite område. De glemte måten min. Ventet 10 min ekstra på denne. Vietnamesisk iskaffe var utvannet. Ikke god. Dagen etter var jeg og hadde tidlig middag med noen venner. Mindre gjester, litt bedre service. God mat. Jeg elsker "uvanlig" mat. Gleder meg til å komme innom igjen ved neste Oslo besøk.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vany90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Monsun Noodlebar, så også på

 

Har du vært i Monsun Noodlebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din