Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra sushi og generelt ok ”
Anmeldelse av Sabaki

Sabaki
Vurdert som nr. 894 av 1 591 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 11 - USD 30
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Sabaki byr på en visuell og gastronomisk opplevelse i japansk kokkekunst. I tillegg til det mer vante som sushi, sashimi og maki, byr Sabaki også på fantastiske retter tilberedt innen Robbatayaki og Teppanyaki. Dette er tradisjonelle, japanske tilberedningsmetoder med åpen grill i sentrum av bordet. Her kan du bl.a. få servert grillet fisk, okse eller lam. Flammer som står til værs, japansk presisjon og høy kvalitet er noen stikkord for Sabaki. Forvent deg en unik opplevelse. Velkommen!
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Snublet innom kjelleren på Paleet for lunsj og havnet her. Helt ok sushi, ok service og ok hyggelig. Så alt i alt helt ok.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 62 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant gjemt i en kjeller, med veldig god mat og hyggelig betjening. Prisene er greie i forhold til hvor man spiser og hva man får.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2018

Restauranten ligger nede i Paleet og deler plass med flere andre spisesteder. Vi kom hit sammen med en gjeng med store kjoler før operaballet og ble derfor plassert på pizzarestauranten - men skulle spise sushi. Kelneren fra pizzarestauranten var hyggelig og gjorde sitt beste - men kjøkkenet til Sabaki var utrolig tregt. 45 min for å få sushi er litt drøyt. Smaken var grei, men har smakt bedre sushi andre steder.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Vibeke S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord og selv om vi måtte vente litt på hovmester så gikk det greit. Fikk kjapt beskjed om at de hadde fått en stor bestilling så vi måtte vente på maten.Men fikk bestilt drikke av imøtekommende kelner.Fikk etterhvert tilbud om vi ville ha boccacia mens vi ventet,supert for vi var sultne. Da vi omsider fikk sushien var den så god at vi var fornøyde tross venting! Fint oversiktlig lokale!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Liven18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2018 via mobile enheter

Jeg dro hit etter å ha lest anmeldelsen i Aftenposten som var svært positiv. Hyggelig velkomst deretter elendig service . Ventet lenge før jeg fikk bestilt og servitøren snakket svært dårlig engelsk og ikle norsk. Mest opptatt av å snakke med en venninne som også satt i baren. Maten var god - dumplings ikke varm men svært gode maki ruller.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, PerdigonTroms_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sabaki, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Sabaki? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din