“Dårlig service”

Lett - Klingenberg
Vurdert som nr. 47 av 76 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 14
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Våre salater, wraps og rawfood er hjemmelaget og tilberedt fra bunnen av på kjøkkenet i våre restauranter. Grønne valg er gode valg, og vi gjør det lett for deg å ta dem. Klimaavtrykket for hver rett står på menyen.
Anmeldt 11. juli 2020

Vi opplevde skikkelig dårlig service her. Det var lite vennlige ansatte, med dårlig humør, og de hedde en nedsettende måte å prate på. Dette var dessverre en veldig lite trivelig opplevelse, selv om maten var god.

1  Takk, 581oliverv

Anmeldt 24. august 2019 via mobile enheter

Kom på en ikke planlagt lunsj. Spiste poké med laks, svart ris, syltet rød løk etc. Betjeningen kunne etter litt sjekk svare hvor råvarene kom fra. Mer enn 50% norsk og kortreist. Forslag til forbedring ; få bedre fram andelen lokale råvarer gjerne med oppslag på veggen. Jeg synes grønnkåleb blir litt for chewy/seig og litt for bitter. Finnes alternativer som f.eks spinat?

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, KyrreOlaf
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Smakfull mat og hyggelig betjening :)
Kan anbefales til et raskt godt og sunt lett måltid. Delikate små søte desserter.

Takk, Anne Pandrup A
Anmeldt 28. august 2018

Veldig god service og blide ansatte! Gjør sitt ytterste!! God og fresh mat, sunt og godt alternativ. Ikke så dyrt heller, sammenlignet med andre i samme type bransje. Fine veganalternativer som gjør det mulig å være veganer i Oslo også;-) Softisen/Kokosisen de serverer på Aker Brygge er fantastisk!!! Beste jeg har smakt noensinne:-O
Superfornøyd, og kommer tilbake hit!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Columbusandme
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Etter en vellykket helg i hovedstaden, våknet vi opp søndagen og hadde ikke lyst på junkfood(faktisk). Vi fant fort ut at «Lett» lå rett borti gaten og var åpen.
Vi dro dit, og ble møtt av en konsept vi aldri har vært borti før. Dette var helt utrolig kult - og godt!
Man kan enten lage sin egen salat, eller velge fra sammensetningene de allerede har. Base, protein, grønnsaker og evt dressing. Alle råvarer var sååå ferske, jentene bak disken var så dyktige og salaten så god. Prisen var nokså stiv, men det tenkte vi ikke lenger på når maten var konsumert. Hit vil jeg returnere neste gang jeg er i Oslo. Deilig lunsj på en ellers slitsom søndag. Vegetar er selvfølgelig en mulighet her.

1  Takk, verenemh

Reisende som så på Lett - Klingenberg, så også på

Har du vært i Lett - Klingenberg? Del dine erfaringer!