“Byens beste pizza”

W.B. Samson - Gimle
Vurdert som nr. 30 av 76 Smått og godt i Oslo
Kjøkken: Norsk, Kafé
Anmeldt 29. september 2020

En av de beste pizzaene i Oslo på Frogners nye In-Sted. I tillegg har de et fint utvalg av kaker etc og ulike Focacciaer, Smoothier osv Alt like godt.

Dato for besøk: september 2020
Takk, NinaR2085

Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Vi tok en kaffestopp på uteserveringen til Samson. Det ble en grov scones på oss hver, som smakte godt. Rask og effektiv servering. Vi kommer gjerne igjen.

Takk, VacationOslo
Anmeldt 3. april 2020

Jeg bor i nærheten av Samson Frogner og har besøkt stedet flere ganger. I dag var siste gang. Dette var andre gang jeg erfarer at en ung mann som jobber der er eplekjekk, snakker nedlatende og er frekk mot kundene. Han må lære seg allmenn folkeskikk.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, eirik m
Anmeldt 21. desember 2019 via mobile enheter

Hadde god pizza hos Samson med tynn bunn. Foretrekker at parma skinken er lagt på etter steking, men fortsatt god. Dessverre glemte de pizzaen min, så da alle var ferdig med å spise fikk jeg til slutt min.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Nextplorer123
cfsamson s, Eier på W.B. Samson - Gimle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2019

Hei. Her må det ha skjedd en feil, parmaskinken skal på pizzaen etter steking og vi skal servere pizza så alle spiser på samme tid. Vi skal følge opp dette og finne ut av hva som skjedde her. Hvis du sender meg en mail på cf@samson.no med adressen din så skal vi selvsagt sende et gavekort på en ny pizza til deg også.

Anmeldt 23. november 2018

På en iskald kveld så er det veldig hyggelig å sitte her og nyte peisen. Vi var der før filmkveld på Gimle, og vi ble overrasket over hvor fullt det var. Vi hadde for knapp tid til å spise pizza denne gangen, men nøyde oss med skinke/ost toast som var smakte riktig godt. Vi hadde også Napoleons kake som jeg syntes var litt lite søt, men den var ganske generøst stykke og så ut slik som en napoleonskake skal se ut. Jeg synes dette er et ypperlig sted før eller etter besøk på Gimle, men jeg har også vært der for å møte venninner på dagtid. Men siden det er så trangt mellom bordene så er det ikke stedet for de veldig private samtalene.

Takk, Ingeborg56

Reisende som så på W.B. Samson - Gimle, så også på

Har du vært i W.B. Samson - Gimle? Del dine erfaringer!