Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Diggeste burgern i byen!”
Anmeldelse av Burger King

Burger King
Vurdert som nr. 1 216 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Kom hit sulten klein! Nå føler jeg meg så mye bedre! Følelsen kan ikke beskrives, må bare prøves når man får sjansen!

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, chrinaldini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 28 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2017 via mobile enheter

En må bestille på skjermer, noe som er greit, men det bør være innholdsfortegnelse på alt siden en ikke har noen å spørre. F.eks mangosmootieen hadde ingen forklaring, da regner jeg med at mango er hovedingrediens-noe det ikke var, tropisk nektar/ananasjuice hadde vært riktigere beskrivelse-1 stjerne.
Nok en gang satt jeg på tbanen å oppdaget at baconet jeg hadde betalt extra for manglet -1 stjerner
Baguetten var dynket i majones(på begge brødsidene så dobbel mengde iforhold til bildet), mye løk. Osten var ikke smeltet, syltynn kald burger -2 stjerner.
Løkringene var gode +1 stjerne.

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, Ire246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2016 via mobile enheter

Ser det er en del folk her som klager på for lite sunne alternativer og andre som ikke er så stor tilhenger av fastfood.. Da vil jeg ikke ambefale dere å gå hit. Det heter trossalt Burger King. Men kanskje å gå på en restaurant er du kan tredoble prisen for en skål med salat ;)

Til dere andre som ikke forventer at en fisk skal kunne klatre i trer..

Har vært på denne Burger Kingen ekstremt mange ganger opp igjenom årene. Har veldig lite å klage på. Liker beste å sitte nede fordi det er koselig, bestiller helst crispy chiken burger. Bra service

Dato for besøk: november 2016
1  Takk, natashacs2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016 via mobile enheter

Kort kø, fikk maten raskt, rent og pent, god service. Savner likevel noe mere sunnere alternativer. Men alt i alt en god opplevelse.

Dato for besøk: august 2016
Takk, PrincessOUS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2016

Et sentralt sted for dagens fast-Food. Midt i krysset Kirkeveien / Valkyriegata ligger den markert, men i sterk konkurranse med McDonalds rett ved. Har jeg vært innom de gangene min sønn maser, samt når jeg selv kan tenke meg et hurtig velsmakende måltid, og ikke er på diett. Her er det bare å velge i alskens amerikansk kjede-mat, selv om du får litt dårlig samvittighet, ikke aller minst vedr. ditto pomefritte og en stor brus. Uansett, godt er det! Lokalene og bordene prøves holdes rene, men det er ikke lett med så stor trøkk- og omsetning, - og mange unge mennesker. Take-out er jo også greit!

Dato for besøk: august 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Burger King, så også på

 

Har du vært i Burger King? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din