Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch i forbindelse med jobb i Oslo”
Anmeldelse av Adriatic Cafe +

Adriatic Cafe +
Få mat levert
Vurdert som nr. 338 av 1 593 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Restaurant Adriatic cafe + tilbyr en mer familievennlig atmosfære mens alltid å tilby et inkluderende miljø. Restaurant Adriatic cafe pluss tilbyr et morsomt og sosialt interaktiv stemning, en unik restaurant layout, en festlig atmosfære som er underholdende og morsomt for våre gjester.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Restaurant Adriatic cafe + tilbyr en mer familievennlig atmosfære mens alltid å tilby et inkluderende miljø. Restaurant Adriatic cafe pluss tilbyr et morsomt og sosialt interaktiv stemning, en unik restaurant layout, en festlig atmosfære som er underholdende og morsomt for våre gjester.
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Arbeidsreise til Oslo sammen med min arbeidskamerat fra Serbia. Han hadde lyst å prøve en kafé med mat fra hans oppvekstland. Jeg ble med for å smake. Det endte med at vi spiste alle Lunchene der. Nydelig mat , hyggelig betjening. Jeg kommer igjen ved neste Oslotur

Dato for besøk: januar 2019
Takk, janhelgev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 32 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Der kan man finne nydelig mat fra Balkan. Perfekt burek som smaker enda bedre enn på noen steder på balkan selv. Rimelige priser! Anbefales på stor grad!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, phbuddha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2018 via mobile enheter

Vi var tre personer som spiste lunsj. Enkel smakfull mat til svært rimelig pris. Skikkelig Balkan følelse. Autentisk musikk, tydeligvis mange stamkunder og trivelige lokaler. Hyggelig service, god kaffe med påfyll. Neste gang blir det salt kefir med vann i til maten slik vi så alle de andre drakk. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Elinisaksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017

Maten var god og fikk oss til å tenke på ferie i Kroatia. Bra sted å spise for en stor lunsj eller en enkel middag.

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JodyStein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2017

Billig, nydelig, bra porsjon med autentisk mat fra Balkan, hvor jeg har reist rundt omkring i mange ganger over lengre tid. Profesjonell, hyggelig, serviceinnstilt, blid, sjarmerende og svært imøtekommende kelner, som også ivaretok de hygieniske prinsipper på et spisested. Hyggelig, rent og pent lokale med delikat meny, uten fett og klissete fingermerker. Jeg gjenkjente samtlige gjester sitt språk fra Balkan, så dette tenker jeg er et sted hvor de går for å få seg et måltid fra hjemlandet. Vi to venninner storkoste oss! Verdt absolutt alt!

Dato for besøk: mai 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nina L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Adriatic Cafe +, så også på

 

Har du vært i Adriatic Cafe +? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din