Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julelunch”

Frognerseteren restaurant og kafe
Vurdert som nr. 122 av 1 570 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Bespisning
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. november 2018

Dette var triste greier. Hummer og kongekrabbe som var vassen, Roastbeef med bismak, pinnekjøtt som var tørt og smakløst. Eneste trøsten var dessertene som var bra. Men for 755,- så føltes det som svindel. Når enkelte i betjeningen virker sure i tillegg så var det en dårlig opplevelse,

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 689runew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (687)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6973 av 687 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018

Vi bestemte oss for å spise lunsj her før gokarten. Dessverre så var det tåke, så det var ingen utsikt å se. Men det er god mat her, jeg valgte ost og skinke pai, mens de andre hadde rømmegrøt. Fin restaurant

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Frognerseteren har jeg besøkt og brukt i mange tiår, men etter flere dårlige serveringer det siste året av norsk tradisjonsmat er d nå slutt. Stemningen og stedet er topp både til og fra tur, men maten får stryk. Feks: Kjøttkakene var harde, seige og smakløse.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Anne Sofie A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted å spise lunsj med familien. Gammel særpreget bygning og flott utsikt. God mat og helt greie priser.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 656jannett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018

Maten her er ikke så veldig spennende, men heller mer sånn midt på tréet. Det mest spesielle ved dette stedet er de meget solide og gamle trebordene.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Frognerseteren restaurant og kafe, så også på

 

Har du vært i Frognerseteren restaurant og kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.