Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk utsikt til kjøttkakene”

Frognerseteren restaurant og kafe
Vurdert som nr. 126 av 1 591 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Bespisning
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig utsikt over byen. Her kan man sitte inne eller ute og gnafle i seg lokal norsk overpriset mat sammen med pensjonister og amerikanske turister. Men det er jo sånn det skal være her, og vi hygget oss i solsteiken vi med en kald øl og noe attåt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (663)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 663 anmeldelser

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

En helt magisk forestilling av Walter og hans personalet!

Fantastiske omgivelser, nydelig mat og utsøkt drikke!

Kan bare anbefales for enhver anledning

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, afa1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Julebord med familien. Lutefisk med tilbehør og eplekake til dessert! Fisken var bra, men små porsjoner. Eplekaken var skuffende. Veldig søt smak. Flotte lokaler med utsikt over Oslo i belysning.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, olej_rgenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018

Dette var triste greier. Hummer og kongekrabbe som var vassen, Roastbeef med bismak, pinnekjøtt som var tørt og smakløst. Eneste trøsten var dessertene som var bra. Men for 755,- så føltes det som svindel. Når enkelte i betjeningen virker sure i tillegg så var det en dårlig opplevelse,

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 689runew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018

Vi bestemte oss for å spise lunsj her før gokarten. Dessverre så var det tåke, så det var ingen utsikt å se. Men det er god mat her, jeg valgte ost og skinke pai, mens de andre hadde rømmegrøt. Fin restaurant

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Frognerseteren restaurant og kafe, så også på

 

Har du vært i Frognerseteren restaurant og kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din