“Flott sted med en morsom servitør”

Frognerseteren Restaurant og Kafe
Kjøkken: Bespisning
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2020

Vi satt en ettermiddag ute i kafén da en servitør sto med et glassbeger med en stor is ved inngangspartiet. Han hadde et livlig hunør. Anbefales å komme til dette stedet

2  Takk, Osloanmeldelsen

Anmeldt 3. august 2020

Vi feiret3 jubileum som skulle intre i løpet av sommeren ,med nær familie og venner.
Finstuene er et perfekt rom for en slik feiring. Her satt vi helt fo oss selv,nydelig utsikt og ingen bakgrunnsmusikk. Servitør var hyggelig og oppmerksom. Bestillingen ble gjennomført og levert som seg hør og bør på et slikt sted. Tournedos med tilbeør var
helt perfekt,kanskje burde det vært noe mer tilbehør ,samt potetmos. En valgt fisk;laks med skalldyrtilbehør og risotto,absolutt fortreffelig. Desserten måtte bli den berømte eplekaken med is ,som vel egentlig var en epleterrin. Veldig god. Alle satte pris på så vel mat som atmosfæren.Alt i alt en minneverdig feiring

1  Takk, KirmarSarpsborg
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Uforskammet servitør torsdag 25. juni - jeg og mine to barn gikk inn i kafeen, og forsøkte se hvor mange som var inne av andre gjester da det sto skilt om max 5 pga corona - for å se hvor mange måtte vi omtrent helt inn i kafeområdet. Før jeg rakk å telle, kom det en servitør (med skjegg), som hissig ba oss gå ut, og at det «burde være mulig å se de 4-5 skiltene». Jeg ble sint tilbake og forsøkte forklare at når ikke de hadde ansatte som sto og hadde kontroll på hvor mange som var der, hadde jeg dessverre ikke synske evner, og måtte dermed til åpningen for å telle.
Anbefaler dere å sende vedkommende på ett servicekurs slik at gjestenes opplevelser kanskje blir bedre - orker ikke komme tilbake hit

3  Takk, m0nlek
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Spiste 3 retters her forige uke.
Alle rettene smakte helt himmelsk. Veldig hyggelig servitør også.
Finstua kan anbefales med sin særegne stil i norsk tradisjon ,hvite duker,sølvtøy og perfekt utsikt over byen i fredelige omgivelser.

3  Takk, Ella8matogglede
Anmeldt 17. mai 2020 via mobile enheter

Ingen av rettene imponerte. Hverken råvarer, tilbereding eller presentasjon. Vin ble glemt til hovedrett. Dette var 17. mai.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Jarleaa

Reisende som så på Frognerseteren Restaurant og Kafe, så også på

Har du vært i Frognerseteren Restaurant og Kafe? Del dine erfaringer!