Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig”

Frognerseteren restaurant og kafe
Vurdert som nr. 125 av 1 600 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Bespisning
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Sure servitører, rotete, dårlig service, og smakløs mat. Et skuffende besøk, kommer ikke tilbake.
Lær servitørene deres opp til å være imøtekommende.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, emiliehW8007JQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (668)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 668 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2020

Verste opplevelse vi har hatt, Sur uvennlig kokk, vi kommer aldri til å besøke stedet igjen, dette er dårlig reklame for et ellers bra sted.
Axel

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, axelf710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Vi satt en ettermiddag ute i kafén da en servitør sto med et glassbeger med en stor is ved inngangspartiet. Han hadde et livlig hunør. Anbefales å komme til dette stedet

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Osloanmeldelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Vi feiret3 jubileum som skulle intre i løpet av sommeren ,med nær familie og venner.
Finstuene er et perfekt rom for en slik feiring. Her satt vi helt fo oss selv,nydelig utsikt og ingen bakgrunnsmusikk. Servitør var hyggelig og oppmerksom. Bestillingen ble gjennomført og levert som seg hør og bør på et slikt sted. Tournedos med tilbeør var
helt perfekt,kanskje burde det vært noe mer tilbehør ,samt potetmos. En valgt fisk;laks med skalldyrtilbehør og risotto,absolutt fortreffelig. Desserten måtte bli den berømte eplekaken med is ,som vel egentlig var en epleterrin. Veldig god. Alle satte pris på så vel mat som atmosfæren.Alt i alt en minneverdig feiring

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, KirmarSarpsborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Uforskammet servitør torsdag 25. juni - jeg og mine to barn gikk inn i kafeen, og forsøkte se hvor mange som var inne av andre gjester da det sto skilt om max 5 pga corona - for å se hvor mange måtte vi omtrent helt inn i kafeområdet. Før jeg rakk å telle, kom det en servitør (med skjegg), som hissig ba oss gå ut, og at det «burde være mulig å se de 4-5 skiltene». Jeg ble sint tilbake og forsøkte forklare at når ikke de hadde ansatte som sto og hadde kontroll på hvor mange som var der, hadde jeg dessverre ikke synske evner, og måtte dermed til åpningen for å telle.
Anbefaler dere å sende vedkommende på ett servicekurs slik at gjestenes opplevelser kanskje blir bedre - orker ikke komme tilbake hit

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, m0nlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Frognerseteren restaurant og kafe, så også på

 

Har du vært i Frognerseteren restaurant og kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din