Hei Ella,
Det var trist å høre at vi ikke levde opp til forventningene deres.
Her har det vært litt dårlig kommunikasjon på flere hold. Kollegaen din som gjorde reservasjonen fikk beskjed på telefon og epost at dere fikk bestille fra en begrenset meny. Vanlig rutine er at selskaper over 8 gjester forhåndsbestiller meny 7 dager i forkant, men siden dere ringte dagen for så fikk dere da bestille ved ankomst men da altså fra en begrenset meny. Denne menyen var printet til dere men dette hadde dessverre ikke blitt kommunisert til servitøren. Det var heller ikke gårsdagens rett - men en meny som var skrevet spesielt til dere, der noen av rettene hadde vært på tidligere dagens meny. De rettene ble byttet ut til øvrige gjester for at vi skulle være sikre på at vi hadde nok til alle i deres selskap dersom dere valgte de samme rettene. Det er beklagelig at servitøren ikke fikk fulgt dere opp ordentlig, da skulle du selvfølgelig fått en ny rett når anden ikke falt i smak. Her kunne noen ting blitt håndtert litt annerledes, og jeg har hatt gjennomgang med hovmesteren og servitøren som jobbet denne kvelden og har gjort noen tiltak for at dette ikke skal skje igjen. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og håper at resten av kvelden var bra!
Med vennlig hilsen,
Emma Berlin