“Stemningsfylt opplevelse”

Klosteret Restaurant
Vurdert som nr. 68 av 2 120 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Stemningsfull restaurant med kjellerhvelv, smijern og levende lys – perfekt for en romantisk aften, en hyggelig vennemiddag eller et middagsselskap. Maten på Klosteret har et klassisk og rustikt tilsnitt, med innslag fra det kreative og moderne kjøkken og fokus på sesong og norske råvarer. À la carte- og selskapsmenyene endres i takt med årstidene, mens dagens meny komponeres ut ifra de beste råvarene den dagen. Vinkjelleren består av over 600 titler.
Anmeldt 13. september 2019

Klosteret har en unik stemning og skiller seg veldig ut i Oslos restaurantverden.
Omtrent hele restauranten er lyst opp av ekte stearinlys og det er vesentlig mørkere enn hva man er vant med. Restauranten er innredet som et kloster og det spilles stemningsfull kirkemusikk.

Maten var også bra, som forventet til en restaurant i dette prissjiktet.

Restauranten er moderat priset, men man betaler også litt ekstra for atmosfæren.
Absolutt anbefalt, men hovedsakelig pga totalopplevelsen og ikke maten i seg selv.
5/6

Dato for besøk: september 2019
Takk, critical_traveler00

Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Utsøkt mat, nydelig vin, super service fra kelnere - høyt nivå på alt! Og lokalet er one of a kind ♡ Romantisk. Nydelig dempet belysning :)

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Christin Kvale L
Anmeldt 7. september 2019

Vi var en forventningsfull kolegagjeng som skulle ut å spise før første gang sammen. Vi bestilte bord her etter anbefalinger. Hvor skal jeg begynne,jo med åpningstalen fra servitøren. Starter med å si at kjøkkenet er desverre underbemannet og vi måtte ta dagens rett som ble forklart muntlig. Vi spør etter menykart. Etter noen nølende minutter for vi det. Men det var gårsdagens rett. Vi satt alle målløse og tause og selvfølgelig skuffet. Men biter i oss og tar dagens rett. Maten kommer omsider men det ble igjen stille og ingen tvil om at dette ikke var noe smakshøyde. Jeg bestilte and,helt smakløst og kjøttet var rått. Servitøren fulgte ikke opp bordet. Kunnskapsløs og arrogant. Kvelden ble en gedigen nedtur, men heldigvis skulle gjengen på show etterpå.
Aldri mer Kloster! Hjelper ikke med hundre kubbelys når mat og service er så dårlig. Takk for oss.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Ella8matogglede
Emma B, Kundeansvarlig på Klosteret Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Hei Ella,
Det var trist å høre at vi ikke levde opp til forventningene deres.
Her har det vært litt dårlig kommunikasjon på flere hold. Kollegaen din som gjorde reservasjonen fikk beskjed på telefon og epost at dere fikk bestille fra en begrenset meny. Vanlig rutine er at selskaper over 8 gjester forhåndsbestiller meny 7 dager i forkant, men siden dere ringte dagen for så fikk dere da bestille ved ankomst men da altså fra en begrenset meny. Denne menyen var printet til dere men dette hadde dessverre ikke blitt kommunisert til servitøren. Det var heller ikke gårsdagens rett - men en meny som var skrevet spesielt til dere, der noen av rettene hadde vært på tidligere dagens meny. De rettene ble byttet ut til øvrige gjester for at vi skulle være sikre på at vi hadde nok til alle i deres selskap dersom dere valgte de samme rettene. Det er beklagelig at servitøren ikke fikk fulgt dere opp ordentlig, da skulle du selvfølgelig fått en ny rett når anden ikke falt i smak. Her kunne noen ting blitt håndtert litt annerledes, og jeg har hatt gjennomgang med hovmesteren og servitøren som jobbet denne kvelden og har gjort noen tiltak for at dette ikke skal skje igjen. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og håper at resten av kvelden var bra!
Med vennlig hilsen,
Emma Berlin
Klosteret restaurant

Anmeldt 18. august 2019

Jeg dro til Klosteret med en venninne, og de hadde ypperlig mat, god service og lokalet var topp. En av oss har cøliaki, og var veldig fornøyd med maten. Tipp topp opplevelse all in all, anbefales og vi drar dit gjerne igjen :)

Dato for besøk: august 2019
Takk, Knut Johannes L... H
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Besøkte stedet på vår bryllupsdag. Flott stemning med bare levende lys. Bestilte en 3retter fra a la carte menyen. Taskenkrabberøre på potetlefse til forrett, perlehøne til hovedrett samt creme brule/sjokoladefondant til dessert var det høy klasse over. I tillegg var det rause porsjoner 😋. Servitøren Antonio leverte en service i toppklasse. Han anbefalte bl.a. en vin til hovedretten som han byttet ut etter å ha prøvesmakt på kjøkkenet før servering. Vinen ville ha krasjet helt med sausen! 👍
Flotte rieslinger til maten gjorde vår kveld til en stor opplevelse.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, roara278

Reisende som så på Klosteret Restaurant, så også på

Har du vært i Klosteret Restaurant? Del dine erfaringer!