Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kommer gjerne igjen”
Anmeldelse av Klosteret Restaurant

Klosteret Restaurant
Vurdert som nr. 52 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 89
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Stemningsfull restaurant med kjellerhvelv, smijern og levende lys – perfekt for en romantisk aften, en hyggelig vennemiddag eller et middagsselskap. Maten på Klosteret har et klassisk og rustikt tilsnitt, med innslag fra det kreative og moderne kjøkken og fokus på sesong og norske råvarer. À la carte- og selskapsmenyene endres i takt med årstidene, mens dagens meny komponeres ut ifra de beste råvarene den dagen. Vinkjelleren består av over 600 titler.
Anmeldt 24. august 2020

Vi var 5 stykker i følget, hvorav en med cøliaki, og hadde i tillegg med et spedbarn.
Alle gikk for 5-retter med vinpakke (de to foreldrene fikk servert gode alkoholfrie alternativ). Nydelig mat, og raus sjenking på vinen.
God kontroll på allergener ift cøliaki, og veldig hjelpsomme med å tilrettelegge for baby (bord ved en vegg så vogn ikke kom i veien, fikk tilgang på et siderom for amming/stell, hjelpsomme med varming av flaske).
Alt i alt en topp opplevelse på alt fra mat og drikke til fremragende service.
Vi kommer igjen ved neste anledning!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kinejosefine00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (858)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6973 av 859 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Hadde lovet kjæresten en aften på romantisk restaurant og endte med å bestille bord på Klosteret. Vi fant den diskrete restaurantinngangen og ble positivt overrasket over den lune, romantiske atmosfæren som møtte oss. At belysningen kun var stearinlys gjorde ikke atmosfæren noe dårligere. Hyggelig og serviceinnstilt betjening og grunnet stort arbeidspress ble meny presentasjonen for oss noe forsinket og ble kompensert av to glass hvitvin (on the house) og sånt blir man glad av. Svært velsmakende Røkt rødbet til forrett, madamen en anretning med kjøtt av kalv som hun gjerne ville hatt litt mer stekt, jeg en ypperlig entrecote med olivensaus. Dessert: dagens ost. Gode viner ble servert.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, erikh797
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Fantastisk service og kunnig svensk hovmester som skapte en hyggelig atmosfære. Nydelig mat, beste vi fått på flere år!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 806susannaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Vi skulle feire bursdagen til min samboer. I den forbindelse valgte jeg en restaurant som hadde gode anmeldelser. Klosteret ble valgt og jeg bestilte bord. Dette viste seg å være et ypperlig valg. God service og kjempegod mat fra vi kom til vi gikk. Vi valgte 6 retters med vinpakke. Maten og vinen kom i et behagelig tempo. Vi fikk god forklaring på maten og vinen noe som gjorde opplevelsen fullkommen. Kelnerene hadde god kunnskap om begge deler og svarte tifredstillene på spørsmål om både mat og vin under hele oppholdet. Da vi gikk ble vi ønsket hjertelig velkommen tilbake, og det er jeg overbevist om at var oppriktelig ment. Og ja, vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: august 2020
Takk, BTLars1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Har hørt mye bra om Klosteret, så jeg og kjæresten dro for å teste ut. Vi merket en behagelig stemning med en gang vi kom inn døren, og da vi kom ned trappen ble det bare bedre. Masse levende lys og god atmosfære. Litt vanskelig å lese menyen pga mørket, men det gikk seg til etter litt tilvenning.
Servitøren vår var svært dyktig, og fortalte om dagens meny. Etter å ha sett gjennom menyen gikk vi for dagens 3-retters med vinpakke. Alt smakte nydelig, og vinen passet utmerket. I tillegg var det gode porsjoner, så det var ikke noe problem å bli mett. Servitøren passet på at det alltid var noe i glasset og tok godt vare på oss gjennom hele måltidet.
Vi kommer definitivt tilbake hit!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, mariealicemyhre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Klosteret Restaurant, så også på

 

Har du vært i Klosteret Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din