Lagre
Lasertag = perfekt søndagsaktivitet

Vi spilte lasertag, og det var like gøy som alltid! Anbefales for alle som har lyst til å finne på... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Amanda K
Gøy for små og store!

Som storforbruker av MegaZone som ungdom er det gøy å ta med ny generasjon med kids på 6-7 år Gøy... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Michel S

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk gøy på Fjellstua! Vi koste oss veldig! Pluss i margen for super service! Vi kommer gjerne tilbake! Curling var super bra! 😊😊👍🏻

Takk, Haaken M
Forvik, Manager på Megazone Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2022

Hei Haaken.

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen :D

Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Gøy for unga, men skuffende dyrt når det viser seg at det er kun 2x 15 min spilltid. Det stod det ingen info om noen sted.

Takk, piahedvigs

Hei Pia.

Alle tider står oppført på vår hjemmeside.
Når man booker, må man velge hvor mye/lite man ønsker å spille. Tidene står oppført.

Synd dere syns det var litt lite tid. De fleste pleier å være godt fornøyd etter 30 min effekt spilletid med gummikuler hos oss :D

Ha en fin dag!

Anmeldt 29. juni 2022

Flott firmaarrangement. vi kommer igjen.
Flott sosialt samvær og morsomme aktiviteter som passer for alle.

Takk, Jon-Erik K

Hei Jon-Erik.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi syns det er skikkelig stas at dere likte dere så godt hos oss.

Håper vi sees igjen :D

Anmeldt 24. juni 2022

Sommeravslutning for jobben på Fjellstua med Street curling.
Flotte ansatte, koselig sted og gode priser.
Curlingen var kjempe gøy, vi hadde turnering og alle koste seg masse!

Takk, eirink2702

Hurra!

Så bra vår nye aktivitet falt i smak.

Håper vi sees igjen ved en senere anledning :D

Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Ble tatt i mot på en hyggelig måte. Vi fikk god innføring i spillet, tenåringene hadde en fin bursdag hos Megazone med mye latter og moro 😊

Takk, 671tones

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi elsker bursdager :D