Artig med streetcurling

Ringte kvelden i forveien for å booke noen baner til Streetcurling, var null problem det. God... les mer

Anmeldt i går
Stian Lee S
Bursdag jenter 12 år

Bursdagsfeiring med 21 jenter 11/12 år, som hadde det veldig gøy og gjerne skulle hatt minst en... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Elin Edda Selan... A

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Morsomt konsept med et annerledes Escape Room der man går en ca 2 timers tur i Oslo.

Forbedringer:

- bruke omgivelsene enda mer til oppgavene
- egen timer så at man kan se hvor lang tid man har brukt på oppgavene og som også kunne være koblet til et varsel som foreslår at man bør ta et hjelpemiddel/hint.
- det burde være en oppsummering når man kommer tilbake der man kan gå gjennom oppgaver og eventuelle spørsmål på oppgaver man ikke har klart
- hadde vært gøy å ha gjort noe ut av score /tid man brukte og bildene vi tok underveis som en avslutning

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Stein H
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

God stemning for både liten og stor.👨‍👦😺
Skal gjentas ved første anledning. Fine lokaler.
Savnet mulighet for å handle no småsnacks i pausen.

Dato for opplevelse: juli 2022
1  Takk, J9110LOkristians
Anmeldt 6. juli 2022

Dro hit med tre teams fra jobben som konkurrerte mot hverandre i Laser Tag. Alle var strålende fornøyd, og de fleste var svette og slitne etter to runder hver. En hard kjerne holdt det gående i fulle 90min.

Spennende og engasjerende aktivitet som de fleste ønsker å gjenta.

Et pro-tip: Ha med noe snacks og drikke for ikke å gå tom. Dette er en aktivitet som åpner for mye bevegelse.

1  Takk, kyrrea2017
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk gøy på Fjellstua! Vi koste oss veldig! Pluss i margen for super service! Vi kommer gjerne tilbake! Curling var super bra! 😊😊👍🏻

Takk, Haaken M
Forvik, Manager på Megazone Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2022

Hei Haaken.

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen :D

Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Gøy for unga, men skuffende dyrt når det viser seg at det er kun 2x 15 min spilltid. Det stod det ingen info om noen sted.

Takk, piahedvigs

Hei Pia.

Alle tider står oppført på vår hjemmeside.
Når man booker, må man velge hvor mye/lite man ønsker å spille. Tidene står oppført.

Synd dere syns det var litt lite tid. De fleste pleier å være godt fornøyd etter 30 min effekt spilletid med gummikuler hos oss :D

Ha en fin dag!