Moro for hele familien

Lavterskel moro som samtidig får adrenalinet til å koke litt. Passer for alle i familien. God... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Henriette S
BArnebursdag med innendørs paintball.

Barnebursdag med innendørs paintball. 2 14 åringer feiret bursdag sammen med sine venner... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Kristian J

Anmeldt 10. november 2023

Perfekt for barne- (og sikkert også voksen-) bursdag! Bi var der med 19 barn og set var null stress. Hyggelig personale og strømlinjeformet arrangement…

Takk, Helge E
Anmeldt 9. november 2023

utrolig bra mulighet for team building. mange forskjellige aktiviteter å prøve seg på samt utrolig flinke og service innstilte ansatte som aldri var for langt unna.

Takk, Sivert B
Anmeldt 7. november 2023 via mobile enheter

Veldig bra opplevelse. Megazone har fin lokasjon som er lett å fine, med fine lokaler. Litt venting når vi kom for å spille, men var raske på å forklare spillet.

Takk, Viktor André K
Anmeldt 6. november 2023

Vi feiret 12års bursdag på Megazone, for andre året på rad. Det var kjempegøy for alle barna, og passer for både gutter og jenter. Instruktørene er flinke til å forklare, alt ble tilrettelagt i god tid og de var hyggelige og serviceinnstilt. Etter laserspillet koste de seg med pizza og kake i eget rom. Alt av tallerkner, bestikk, vannmugger osv. ligger klart, noe som gjør det utrolig praktisk å feire der! Tusen takk for en fin opplevelse :)

Takk, Travelbird_06
Anmeldt 6. november 2023

Eksemplarisk gjennomført av Megazone. Tidspunktene ble holdt. God assistanse og rettledning. Eneste som svar synd at det ikke var ledig for å ta en ny runde. Vi kommer tilbake.

Takk, TrondThi