Teambuilding

Utrolig gøy dag! Vi booket fjellstua til å ha møte i, der vi i pausene spilte streetcurling (det... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Trine Jennie J
Bursdagsfeiring

12 gutter var her på bursdagsfeiring Hyggelig og oppmerksom betjening. Alt var fint tilrettelagt... les mer

Anmeldt 1 uke siden
hilde-merethe k

Anmeldt 16. november 2023

Veldig moro å ha teambuilding på denne måten! Effektiv håndtering av gruppen, opplæring var kort og grei. To ganger 20 min med lek.

Takk, Ingrid K
Anmeldt 15. november 2023

Flott bursdagsfeiring for 9-åringen! God service og oppfølging underveis fra vår vert og alt gikk knirkefritt til tross for 13 overgira gutter 😊

Takk, Solveig82
Anmeldt 12. november 2023

Street curling var kjempegøy og atmosfæren på fjellstua var SÅ hyggelig. God stemning. Dette passet perfekt som en aktivitet på et utdrikningslag. Vi storkoste oss!!

Takk, Kaja Cecilie B
Anmeldt 12. november 2023

Skikkelig gøy. Fine aktiviteter og flinke folk som jobber der. Effektiv mottakelse og god service! Kommer tilbake.

Takk, Paal S
Anmeldt 10. november 2023

Perfekt for barne- (og sikkert også voksen-) bursdag! Bi var der med 19 barn og set var null stress. Hyggelig personale og strømlinjeformet arrangement…

Takk, Helge E