Bursdagsfeiring med 21 jenter 11/12 år, som hadde det veldig gøy og gjerne skulle hatt minst en... les mer
Feiret en bursdag med lasertag her. Veldig gøy opplegg spesielt hvis man er mange. Kan bli litt... les mer
Morsom og effektiv måte å få alle i familien med på en fysisk aktivitet innendørs.
Vi var 6 pers. 2 lag, mot hverandre, for 1 time booking.
Opptil 10 pers. vil være akkurat passe antall til å være inne i hallen der skytingen
foregår. Rommet man er i er som labyrint, og mange gjemmesteder å oppholde seg i,
men hvis flere en 10 pers. er med på spillet så kan det bli trangt og dårlig med steder
å gjemme seg. Men ufarlig moro med skyting så er dette å anbefales for de som liker
slikt, barn og voksne.
Vi feiret 7-årsdagen til sønnen vår på Megazone med 20 av hans venner. Alt var timet og tilrettelagt
Var på Fjellstua til Megazone å spilte streetcurling for første gang, og må si at det frister til gjentagelse. Prisen var mer enn overkommelig og ekstra pluss for at man kunne få kjøpt seg ett glass med bobler. 🥂
Jeg arrangerte barnebursdag for andre året på rad! I år var det 10 års dagen, og den var vellykket på Megazone som alltid. Laserspill, pizza og slush er en god vinner hos alle barn.
De ansatte fortjener en stor anerkjennelse for den fantastiske jobben de gjør! De gjør opplevelsen komplett for alle barna med sitt gode humør og varme smil! Tusen takk til dere, og en spesiell stor takk til Elena som gjorde en formidabel jobb med selskapet fra start til ende!
Vi kommer garantert tilbake!
Vi hadde en morsom og spennende opplevelse med lasertag!
Vi var to voksne og et barn, og ble godt ivaretatt av hyggelig gjeng.
Jeg er nybegynner, men opplevde det som trygt og proft!
Kul bane og fresh musikk. Anbefales for store og små! :)
Skulle spille skeeball, men den ene av to maskiner hadde gått i stykker. Vi sa at det var litt kjipt, så vi ville gjerne komme igjen en annen dag når begge fungerte. De var blide og hyggelige og sa null problem. Ble til og med tilbudt gratis slush, men vi takket nei. Vi gleder oss til å spille i romjulen:-)