Vi feiret 8-årsbursdagen til min sønn på Megazone. Barna hadde det gøy med tre runder laserspill... les mer
Kult sted med en unik atmosfære! Hyggelig betjening og perfekt for teambuilding eller en tur ut med... les mer
Skeeball sammen med familien var veldig hyggelig opplevelse. Vi hadde eget rom for oss selv med drikke som ble servert av en blid og trivelig ansatt. Tusen takk til Megazone Oslo for en hyggelig opplevelse.
Anbefaler laser tag som team building! Vi hadde 2x 20 minutter og tiden fløy
Så var de ansatte veldig hyggelige der :)
Veldig kul aktivitet for hele familien. Hyggelige behjelpelige ansatte! Våre forventninger ble absolutt tilfredstilt .
Morsom og effektiv måte å få alle i familien med på en fysisk aktivitet innendørs.
Vi var 6 pers. 2 lag, mot hverandre, for 1 time booking.
Opptil 10 pers. vil være akkurat passe antall til å være inne i hallen der skytingen
foregår. Rommet man er i er som labyrint, og mange gjemmesteder å oppholde seg i,
men hvis flere en 10 pers. er med på spillet så kan det bli trangt og dårlig med steder
å gjemme seg. Men ufarlig moro med skyting så er dette å anbefales for de som liker
slikt, barn og voksne.
Vi feiret 7-årsdagen til sønnen vår på Megazone med 20 av hans venner. Alt var timet og tilrettelagt
Var på Fjellstua til Megazone å spilte streetcurling for første gang, og må si at det frister til gjentagelse. Prisen var mer enn overkommelig og ekstra pluss for at man kunne få kjøpt seg ett glass med bobler. 🥂