Gøy for barna

Vi feiret 8-årsbursdagen til min sønn på Megazone. Barna hadde det gøy med tre runder laserspill... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Per R
Oslo, Norge
Hadde ikke lyst til å dra derfra. Var akkurat som å være på en ekte Fjellhytte :)

Kult sted med en unik atmosfære! Hyggelig betjening og perfekt for teambuilding eller en tur ut med... les mer

Anmeldt 6 dager siden
Dan Andrè L

Anmeldt 19. desember 2023

Anbefaler laser tag som team building! Vi hadde 2x 20 minutter og tiden fløy

Så var de ansatte veldig hyggelige der :)

Takk, Patricia M
Anmeldt 19. desember 2023

Veldig kul aktivitet for hele familien. Hyggelige behjelpelige ansatte! Våre forventninger ble absolutt tilfredstilt .

Takk, Dreamer52967320123
Anmeldt 18. desember 2023

Morsom og effektiv måte å få alle i familien med på en fysisk aktivitet innendørs.
Vi var 6 pers. 2 lag, mot hverandre, for 1 time booking.
Opptil 10 pers. vil være akkurat passe antall til å være inne i hallen der skytingen
foregår. Rommet man er i er som labyrint, og mange gjemmesteder å oppholde seg i,
men hvis flere en 10 pers. er med på spillet så kan det bli trangt og dårlig med steder
å gjemme seg. Men ufarlig moro med skyting så er dette å anbefales for de som liker
slikt, barn og voksne.

Takk, Dreamer56372132444
Anmeldt 17. desember 2023

Vi feiret 7-årsdagen til sønnen vår på Megazone med 20 av hans venner. Alt var timet og tilrettelagt

Takk, Kenneth I. O
Anmeldt 16. desember 2023

Var på Fjellstua til Megazone å spilte streetcurling for første gang, og må si at det frister til gjentagelse. Prisen var mer enn overkommelig og ekstra pluss for at man kunne få kjøpt seg ett glass med bobler. 🥂

Takk, Trell A