Fantastisk opplevelse

Megazone er en fantastisk opplevelse for både store og små! Det er spennende fra start til slutt... les mer

Anmeldt i går
B313AMaishaa
Megazone Oslo

Utrolig gøy! Første gangen jeg prøvde lasertag, og det var en bra opplevelse! Bra størrelse på... les mer

Anmeldt i går
Markus-115-115

Anmeldt 28. februar 2024 via mobile enheter

Streetcurling var veldig moro, vi koste oss. Bra servering og hyggelig personal. Lavterskel, så alle kan være med på dette.

Takk, Stig E
Anmeldt 26. februar 2024

Dro hit med klassen, både barna og de voksne storkoste seg! Vi ble tatt imot og ansatte var veldig tålmodige med barna. Selve opplevelsen var kaos men fantastisk, ville anbefalt å ta med innesko/gymsko og ikke så varme klær fordi det går fort for seg!

Takk, Helen A
Anmeldt 25. februar 2024

Vi testet ut 2 × 15 min med innendørs paintball, med 12 spillere på banen ble det akkurat så herlig kaotisk som man kan ønske seg. Utstyret virket, var helt og i orden. Lite minus at det ikke finnes mulighet for stramming av vesten.

De ansatte var høflige, flinke i jobben sin og fremstod rutinerte. Bra greier!

En annen ting, er at banen bør vurderes balanseres bedre. På rød banehalvdel, er man eksponert på en helt annen måte enn på blå. Dette pågrunn av vinkler og åpninger, men også lyssetting og røykmaskin. Vi valgte å bytte side mellom rundene, og det er en KLAR fordel å spille fra Blå base.

Takk, Tørris R
Anmeldt 25. februar 2024

Kjempemorsom opplevelse som passer like godt til barn som voksen. Fine lokaler og hyggelige personale. Anbefales på det sterkeste

Takk, Marius H
Anmeldt 23. februar 2024

Superbra opplegg og veldig hyggelig personale som hjelper deg med alt! Perfekt som team building! Passer bra til både store og små grupper.

Takk, DayTrip00042410281