Spilte curling, morsomt med noe litt annerledes! Vekker absolutt konkurranseinstinktet! ++ for... les mer
Hadde bursdagsfeiring for to 15 åringer med paintball. Midt i blinken for den aldersgruppen... les mer
Perfekt familieaktivitet for å feire 7-åringen! Han var akkurat gammel nok til å ha det skikkelig gøy, og dette var like moro for de voksne som for barna
Det var en spennende opplevelse, men arenaen var litt for liten til å ha en perfekt opplevelse. Utenom det var superb. Tusen takk for muligheten.
Vi spilte Skeeball og det var sykt gøy. Over all forventning faktisk, og det syntes hele gjengen. Stor tommel opp. Vi kommer gjerne tilbake!
Vi feiret bursdagen til vår 10-åring på Megazone med laserkrig. Utmerket service i forbindelse med booking og bestilling av pizza. Her kan du ta med egen kake og godteposer, det er satt frem alt du trenger av bestikk, tallerkner og mugger til å servere vann eller blande saft. Godt organisert underveis. Prisen er for leie av rommet enten du møter opp med 3 eller 24, og drikke er inkludert. Så her ble det 14 jenter mot et foreldrelag. Alt stod klart og oppdekket da vi kom ut av spillsonen, slik at vi som foreldrene ikke trengte å organisere noe særlig. Bursdagsbarnet var helt klar på at dette var den beste bursdagen noensinne, og vi voksne enige - her gikk alle ALL IN, og hadde det kjempegøy. Anbefales varmt!
Bedre bursdagsfest på min 74årsdag kunne jeg ikke fått enn curling i Fjellstua. Morsomt for både eldre og unge. I tillegg til svært forkommende, hyggelige og hjelpsomme verter var stedet sentralt i byen og Fjellstua var passe tilbakelent.
Vi feiret 12 års bursdag hos Megazone med laserspill.
Både barn og voksne storkoste seg!
Veldig gøy at vi voksne fikk være med å spille.
Tiden gikk fort og flere av jentene ønsker etter dette å feire bursdag på Megazone.
En blir ivrig og varm så joggesko og t skjorte er godt valg.
Hyggelige og hjelpsomme ansatte.
Veldig sentral lokasjon i Oslo sentrum, så alle muligheter for å komme dit kollektivt.
Vi kommer iallefall tilbake.
Anbefales!