Barnebursdag

Gøy bursdagsfeiring. Alle barn koste seg med laserspill. Bra introduksjon av personalet på... les mer

Anmeldt 6 dager siden
jessica s
Super bra guttebursdag !

Feiret barnebursdag med 17 gutter - 10 år. Super opplevelse. MegaZone leverte varene, gutta var... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Therese T

Anmeldt 1. mai 2024

Paintball litt vondt men veldig gøy! Best å spille 8vs8 og 1 time. Anbefalles til teambuilding og utrykningslag! Anbefales sterkt!

1  Takk, Natan Kacper P
Anmeldt 30. april 2024

Var med på laserturnering med laget. Morsom aktivitet å være med på, anbefales som teambuildings-aktivitet. Vi kommer tilbake igjen!

Takk, Camilla B
Anmeldt 30. april 2024

Veldig bra opplegg og en super opplevelse sammen med venner! Alt gikk som bestilt, og vi fikk god service fra de ansatte der.

Takk, Torill R
Anmeldt 28. april 2024

Operation Mindfall var veldig kult, spennende oppgaver i Oslo Sentrum.
Jeg hold utdrikningslag for min kompis med venner. Vi var 10 stk og hadde to veldig fine timer. Hyggelig personale, fin bar.

Takk, Louis T
Anmeldt 26. april 2024 via mobile enheter

Morsomt sted å ha avdelingsmøte og som falt i god smak hos mine ansatte. Veldig hyggelig personal gjorde att dagen ble helt fantastisk.

Takk, 419ovel