Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Røft og hyggelig”
Anmeldelse av Taverna'n

Taverna'n
Vurdert som nr. 118 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Norsktalende kelner gir super service. Nydelig mat. Vi bestilte pizza som heter "skorpe" her, kjøttretten "3 smaker" og pannestekt lange. Alt smaker helt fantastisk med følge av variert ølmeny og god vin. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, annetteh122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (337)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 337 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Skulle på folketeateret med venner.Maten vær grei.Betjeningen og lokalet var veldig bra.På toalettet var søppeldunken overfylt så masse papir lå på gulvet.Den ene låsen på tolettdøra var istykker.Det virket som den var låst men folk kom inn da jeg var på do.Noe som er ekstra kjedelig da det var felles for men og damer

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 661sisseld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Stakk innom før Phantom of the Opera for litt påfyll før forestillingen. Fikk bord av en hyggelig svensk jente, og vi bestilte hver vår pizza, eller skorpe som det heter her. Pizzaen kom etter en god stund, og min kjære som hadde lavt blodsukker pr nå heiv innpå. Jeg var midt i en fantastisk utredning om utrydningstruede mangrove gekkoer i sumpområdene i Kalahari ørkenen eller noe annet spennende, så jeg kom ikke i gang med spisingen utover et pizzastykke i hånden (unnskyld skorpestykke). Plutselig blir pizzaen røsket bort fra plassen min av servitøren med beskjed om at jeg har fått feil pizza. Jeg skulle ha pizzaen til min kjære og hun en helt annen. Så like kjapt blir hennes pizza nappet bort fra plassen hennes og dumpet ned hos meg. En ny pizza settes hos henne. Så jeg fikk plutselig byttet ut en uspist pizza med en som var ca 20% fortært. Ingen unnskyldning eller spørsmål om det var greit. Vi valgte å ta det med et smil. Men min samboer kunne jo ha vært en forretningsforbindelse eller annet, og da ville det jo vært litt rart om kelneren byttet om på maten uten å spørre om det er greit. Men det var en morsom ny opplevelse å leke stolleken med pizza. Maten var ok, men smakløs. Litt mer spice gjør seg.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Bestilte kyllingsalat , kyllingen var god men tomatene var melete og gamle ,utrolig at kokken ikke merker dette stort minus .

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, paul0879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

4 damer på teatertur, ble anbefalt stedet av venner. Rett ved Folketeateret og julemarked. Så ble vi plutselig 5 damer. Servitøren ordnet et nytt bord med god plass til oss alle. Maten kom raskt på bordet, hyggelig betjening og god mat. Fisken var saftig med sprø skorpe, hjemmelaged dressing og gode poteter. Og desserten som servitøren anbefalte, smakte nydelig karamell. Hit kommer vi tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LisbethD42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taverna'n, så også på

 

Har du vært i Taverna'n? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din