Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Quick snack!”
Anmeldelse av Taverna'n

Taverna'n
Vurdert som nr. 118 av 1 592 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. februar 2019

Kjempefin stemning her, ble møtt av smilende servitør som viste oss til bordet. Artig åsitte ved langbordet slik at man kan se kokkene jobbe. Servitøren vår var veldig hyggelig. Spiste ostefjøl og skinkefjøl, de var begge veldig bra. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TedHelmet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (337)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 337 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Norsktalende kelner gir super service. Nydelig mat. Vi bestilte pizza som heter "skorpe" her, kjøttretten "3 smaker" og pannestekt lange. Alt smaker helt fantastisk med følge av variert ølmeny og god vin. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, annetteh122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Skulle på folketeateret med venner.Maten vær grei.Betjeningen og lokalet var veldig bra.På toalettet var søppeldunken overfylt så masse papir lå på gulvet.Den ene låsen på tolettdøra var istykker.Det virket som den var låst men folk kom inn da jeg var på do.Noe som er ekstra kjedelig da det var felles for men og damer

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 661sisseld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Stakk innom før Phantom of the Opera for litt påfyll før forestillingen. Fikk bord av en hyggelig svensk jente, og vi bestilte hver vår pizza, eller skorpe som det heter her. Pizzaen kom etter en god stund, og min kjære som hadde lavt blodsukker pr nå heiv innpå. Jeg var midt i en fantastisk utredning om utrydningstruede mangrove gekkoer i sumpområdene i Kalahari ørkenen eller noe annet spennende, så jeg kom ikke i gang med spisingen utover et pizzastykke i hånden (unnskyld skorpestykke). Plutselig blir pizzaen røsket bort fra plassen min av servitøren med beskjed om at jeg har fått feil pizza. Jeg skulle ha pizzaen til min kjære og hun en helt annen. Så like kjapt blir hennes pizza nappet bort fra plassen hennes og dumpet ned hos meg. En ny pizza settes hos henne. Så jeg fikk plutselig byttet ut en uspist pizza med en som var ca 20% fortært. Ingen unnskyldning eller spørsmål om det var greit. Vi valgte å ta det med et smil. Men min samboer kunne jo ha vært en forretningsforbindelse eller annet, og da ville det jo vært litt rart om kelneren byttet om på maten uten å spørre om det er greit. Men det var en morsom ny opplevelse å leke stolleken med pizza. Maten var ok, men smakløs. Litt mer spice gjør seg.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Bestilte kyllingsalat , kyllingen var god men tomatene var melete og gamle ,utrolig at kokken ikke merker dette stort minus .

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, paul0879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taverna'n, så også på

 

Har du vært i Taverna'n? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din