“God lunch”
Anmeldelse av Taverna'n

Taverna'n
Anmeldt 28. juli 2020

Vi var 2 par som hadde lunch der vi valgte alle sammen blåskjell og pommes frites. Det smakte fortreffelig! Det kunne har vært litt mer blåskjell. Koselig atmosfære og hyggelig personal!

1  Takk, L364IGdanielg

Anmeldt 8. juni 2020

Menyen er variert, maten er god og stedet er sentralt. Dårlig utvalg av desserter! Betjeningen er hyggelig og imøtekommende.

1  Takk, Maria M
Anmeldt 12. april 2020

Etter et morgenmøte ved Youngstorget, passet det bra med en lunsjbuffet til riktig pris hos det populære Tavernan`n på Youngstorget 1. i Oslo. Et godt spekket- og overdådig lunsjbord serverte det meste man forventer, ditto bra service og betjening i hyggelige lokaler. Rent og pent. d:o)

Dato for besøk: januar 2020
Takk, jans0der
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Vi valgte å spise lunsj på dette stedet på Youngstorget. Her serverer de lunsjbuffet til 196 kr. per person uten drikke. Lunsjbufféen smaker godt og består av både varme og kalde retter. Helt OK service da vi var der. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, VacationOslo
Anmeldt 20. februar 2020

Vi var en liten gruppe på fire, og maten var god (pizza, fisk, dessert - alt var godt), men dessverre trakk rotete service inntrykket ned. Vi bestilte en drink og prosecco før maten, men maten kom nesten samtidig -- og da måtte vi bestille - og vente! - på den vin og øl som skulle nytes med hovedretten. Vi sa ifra, men fikk bare litt flåsete svar om at 'det er så travelt at kjøkkenet bare lager maten fortløpende'/'her går det unna', Dette håper vi var et unntak og at vi var uheldige...

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 472Cecilia1970

Reisende som så på Taverna'n, så også på

Har du vært i Taverna'n? Del dine erfaringer!