“Helt greit”
Anmeldelse av Taverna'n

Taverna'n
Anmeldt 2 uker siden

Vi spiste her på vei til teateret. Vi hadde ikke bestilt og fikk et greit nok bord ved inngangen. Lokalet er greit nok, men ikke akkurat romantisk for et par en kveld. Maten var helt OK, og prisene som forventet. Servicen var heller ikke noe å klage på.

Dato for besøk: oktober 2024
Takk, hohygen

Anmeldt 3. oktober 2024

Fint, uformelt sted med god mat til en grei pris. Fin beliggenhet i forhold til Folketeateret. Ekstra pluss til rask og hyggelig betjening

Dato for besøk: oktober 2024
Takk, Reidun Haug L
Anmeldt 30. juni 2024 via mobile enheter

Dro hit for lunsj en dag. Fine lokaler men vi valgte å sitte ute i finværet. Bra meny og maten kom fort. Pizza og rekesmørbrød sto til forventningene. Anbefales

Dato for besøk: juni 2024
Takk, klllk
Anmeldt 7. juni 2024

Spiste kalvekjøtt, først var maten kald og deretter ble kjøttet gjennomstekt og seigt.
Skuffet over måltidet dessverre

Dato for besøk: juni 2024
Takk, gunnholter
Anmeldt 1. juni 2024 via mobile enheter

I forbindelse med et besøk på Folketeateret, valgte jeg og mitt følge Taverna’n som spisested.

Jeg har lagt merke til denne før, men dette var mitt første besøk. Restauranten er som navnet tilsier litt mer folkelig, her er det mye interiør i tre, og stilen er enkel og koselig. Vi satt inne, og restauranten er mye større enn jeg først trodde. Menyen inneholder pizza, pasta, sjømat, grillmat osv., så den har noe for enhver, også vegetar alternativ.

Vi startet med en chevre salat, som vi alle syntes var meget god. Den kom med balsamico på, som en i følget ikke er så glad i, men dette sto ikke på menyen. Denne kunne godt ha blitt servert ved siden av.

Ellers spiste to i følget pizza, og en carpaccio. Jeg hadde veldig forhåpninger til pizzaen, som var god, men vi har begge spist bedre pizza mange andre steder. Carpaccioen var veldig god.

Til avslutning tok en affogato og en tok sjokoladekrem. Sistnevnte virket veldig god på papiret, men den var ikke så god som jeg trodde.

Generelt sett en koselig plass med stor meny, men maten ble gjennomsnittlig.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, LineH79

Reisende som så på Taverna'n, så også på

Har du vært i Taverna'n? Del dine erfaringer!