Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Villa Paradiso Frogner

Villa Paradiso Frogner
Vurdert som nr. 566 av 1 571 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat.
Dagens pasta var et godt alternativ.
Trivelig betjening som kom raskt og hadde gode anbefalinger.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, RuneLie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
lassethfadum, Kundeansvarlig på Villa Paradiso Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2019

Grazie mille! :) Velkommen igjen!

Mvh.
Lasse, Villa Paradiso

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (418)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 418 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

En stor Gruppe fra jobben ute for å spise pizza. All mat er forhåndsbestilt og vi kommer til avtalt tid. Ekstremt treg servering som er totalt unødvendig. Siste gang vi kommer hit.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Saltokjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2019

Oslo trenger flere gode, autentiske steder som dette. Jeg føler Vardøen er på rett vei, og gjør utrolig mye bra for byen, men akkurat Villa Paradiso føler jeg han ikke har truffet helt med - fra et rent matfaglig standpunkt. Det største problemet jeg har med VP er at pizzaene alltid er understekt. Resultatet er en pizza som er veldig våt og soggete i midten, mens den er ok stekt rundt skorpen. Jeg har spist på VP et titalls ganger, og dessverre er det slik som dette nesten hver gang. Det kan hende at kokkene ikke rekker å steke pizzaen nok på grunn av arbeidspresset og stedets popularitet, men når man har pizza som sin forté, så burde den også levere på alle fronter. Det gjør dessverre sjelden VP. Det som trekker opp er atmosfæren, samt generelt hyggelig og rask betjening.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Stormen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
lassethfadum, Kundeansvarlig på Villa Paradiso Frogner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2019

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter enormt pris på både ros og ris, men her må tydeligvis noe oppklares. Alle distrikter i Italia har sin måte å lage pizza på, den enkleste måten å illustrere forskjellen i stil er ved å tegne en linje mellom Roma og Napoli. Pizza fra Roma har tynn sprø bunn, pizza fra Napoli har bløt bunn, og tykk brem med brente bobler. Vi etterstreber hver eneste dag å perfeksjonere vår variant av den Napolitanske pizzaen, den som har vært populær gatemat siden middelalderen. Deigen lages på italiensk «00» (dobbelnull) mel, som er et meget raffinert mel hvor man kun bruker 55% av kornet - uten skall og kjerne. Deigen blir elastisk og er perfekt til pizza. Pizzaen stekes i en vedfyrt ovn med svært høy temperatur, etter å først ha langtidshevet i 3 dager på kjøl. Bitterheten på den forkullede bremmen på pizzaen balanserer perfekt med sødmen av tomatsaus og den friske og ferske mozzarellaen. Hvis du trykker bremmen raskt ned mot tallerkenen og slipper igjen, skal denne komme opp litt igjen av seg selv. Fantastisk gøy å nerde på!

Det gleder oss at du liker vår atmosfære og betjening, og håper nå som du vet litt mer rundt pizzahistorie og måten vår pizza lages på, at den også vil falle bedre i smak. Du er i hvert fall varmt velkommen til å prøve :)

Mvh.
Lasse, Villa Paradiso

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Hva har skjedd med dette stedet? Maten er god , men servicen er virkelig dårlig . Satt i 25 min uten at noen brydde seg, forstod dårlig engelsk fikk endelig bestilt og ventet igjen lenge på maten, drikke ble helt glemt . Måtte purre 4 ganger på drikke ..

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, monearnerk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

God mat, men dårlig service.
Svært avvisende og imøtekommende holdning av den ene servitøren som tok meg imot. Har aldri opplevd det slikt tidligere. Kjente jeg hadde mest lyst til å gå, hadde allerede bestilt mat. En vennlig servitør overtok mot slutten. Jeg som så lenge hadde gledet meg til å prøve dette fine stedet

Dato for besøk: november 2018
Takk, Laila Kathleen J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Villa Paradiso Frogner, så også på

 

Har du vært i Villa Paradiso Frogner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.