Det startet med at jeg og min samboer skulle sjekke inn en kveld.Vi hadde blitt kjørt av to av våre kolleger, da vi skulle ut på en forretningsmiddag med resten av våre kolleger.Vi ble nektet adgang til rommet vårt, hvis våre kolleger skulle bli med.Jeg har selv jobbet 4 år som resepsjonist i en større hotelkjede, og jeg skjønte den sarkastiske undertonen. "Fest på rommet"Jeg prøvde å forklare jenta som satt bak disken og snakket gebrokkent norsk, at vi ikke har noen tanker om å holde fest på rommet, og at mine to kolleger ikke drikker alkohol, da de kjører bil.Jeg forklarte henne også at jeg kun skulle på rommet for å gjøre meg klar for kvelden, og at jeg fant det veldig uhøflig at mine kolleger skulle sitte nede i lobbyen for å vente. Jenta i resepsjonen sa at jeg måtte vente på sjefen hennes, men at det beste var om jeg hørte på henne, fordi hun uansett var SIKKER på at hennes sjef skulle si NEI.Jeg tok med meg mine kolleger på resturanten ved hotellet, der vi spiste sjømat og jeg ett glass vin.Vinen smakte som en billig sukkerblanding fra Lidl, og dette tok jeg høflig opp med servitøren, man serverer ikke supersøt dessert-vin til sjømat.Nok om det, servitøren smilte enig, og tok det med et smil.Etterhvert kom hotelsjefen, han var over middels hyggelig, og absolutt høflig. Han visste hva service betød, og han lot med glas oss komme til hotellrommet vi hadde betalt for.Under samtalen med hotelsjefen sitter jenta bak disken, rister på hodet, og gir meg grimaser.Jeg har aldri vært med på lignende.Dagen derpå sjekker vi ut av hotellet, og nok en gang møter jeg en jente som absolutt ikke vet hva det er å gi gjester en hyggelig opplevelse.Ingen spurte oss om hvordan oppholdet hadde vært, ingen takket for overnattingen, og jenta virket totalt uinteressert i jobben sin, jeg fikk så vidt med meg kvittering.Jeg tror dette hotellet kommer til å dø kjapt ut, om dere ikke setter service litt høyere.Dere har masse å lære av deres sjef, og jeg synes det er trist at dere ikke klarer å gjøre beslutninger på en raskere måte, enn hans tilstedeværelse.jeg personlig har jobbet i denne bransjen lenge, og jeg har reist verden rundt, men jeg har ALDRI følt meg så ubekvem på et hotell før, slik som nå.Dere må VIRKELIG ordne opp.....Rommet la jeg nesten ikke merke til, da jeg var så utmattet av personalet, men det var midt på treet.Fargene kan bli litt mer oppfriskende, da det minnes om en sykeseng, men blasse gulfarver over sengen, ellers greit.