Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 149
Vis tilbud
Vio.com
USD 134
Vis tilbud
PricelineUSD 147
Hotels.comUSD 149
travelup.comUSD 153
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (769)
Filtrer anmeldelser
769 resultater
Vurdering fra reisende
224
280
159
69
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
224
280
159
69
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7883 av 769 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018

2 netter i midtuke. Svært sentralt. Hadde superiorrom, uten at jeg fant ut noe superiort med det. Dårlig renhold på rommet, med flekker på bad og støv på rommet.Rommet vendte ut mot gaten, svært mye støy fra trikken.Frokost var god, men trekk for at de fjernet varmmat 15 minutter før stengetid på frokosten.Hotellet fungerer greit om du har med sov i ro og ikke skal tilbringe mye tid på hotellet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Stein Kristian L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicKarlJohan, General Manager på Scandic Grensen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei Stein Kristian

jeg har sendt deg et svar via Scandic Survey.)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Bodde her en uke i forbindelse med forretninger. Frokosten var bra, men ikke noe ekstraordinært. Rommet jeg fikk var ganske lite, men var rent og fint. Noe støy fra trikken som kjører forbi. Beliggenheten er svært bra! Hyggelig personale.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 203terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicKarlJohan, General Manager på Scandic Grensen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei

tusen takk for din tilbakemelding, hyggelig å se at dere hadde det bra hos oss, tross alt litt støy

velkommen tilbake

Ferdinando

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg og en kollega overnattet en natt på hotellet, og var forberedt på små rom og begrenset service.
jeg kontaktet hotellet da jeg og ei venninne ønsket å overraske min kollega som hadde fødselsdag. personalet lot oss bruke frokostsalen og ordnet med steintøy, kaffe og bestikk, når vi skulle feire jubilanten med medbrakt kake. dette selv om hotellet igrunnen ikke har roomservice. god service og hyggelig personale er inntrykket etter besøket

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Inge O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicKarlJohan, General Manager på Scandic Grensen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei Inge

utrolig Hyggelig at vi kunne bidra til deres feiring

velkommen tilbake

Ferdinando

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicKarlJohan, General Manager på Scandic Grensen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Meget sentralt beliggende hotell i Oslo med overkommelige priser. De minste rommene er virkelig små og enkle, uten en stol å sitte på. Men sengene er gode! Rom til to manglet ett sett sengetøy og håndklær. Ble forklart at det lå under sengen. Men der var ingen håndklær. Måtte to ganger til resepsjonen og klage før vi fikk utlevert håndklær. Frokosten var til gjengjeld uvanlig raus og god med hyggelig «frokostvertinne».

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicKarlJohan, General Manager på Scandic Grensen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei

Tusen takk for din tilbakmelding, jeg beklager for at dere måtte gå til resepsjonen 2 ganger for å kunne få deres håndklær.

men det er hyggelig å se at dere hadde ross alt fint hos oss

velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser